Liviu Dragnea a început anul la spital: „E supus unor abuzuri”

Liviu Dragnea a început anul la spital: „E supus unor abuzuri”

Fostul lider PSD are parte de Sărbători mai puțin vesele la Rahova. Deși a reușit să se vindece de virusul SARS-CoV-2, o altă problemă de sănătate nu îi dă pace.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Stefanescu, l-a vizitat la penitenciarul Rahova, în ultima zi din an, pe fostul lider al partidului, Liviu Dragnea, care s-a vindecat de infecția cu virusul SARS-CoV-2, potrivit Ziare.com.

„E supus unui lung șir de abuzuri, dar va rezista până la capăt"

"Ieri am fost în vizită la Liviu. Starea sa de sanatate nu s-a ameliorat. A scăpat de covid, dar are dureri mari la coloană. L-au transferat acum la spitalul penitenciarului Rahova, au renunțat la ideea de a-l muta forțat în alt județ. Voi și presa ați avut un rol hotărâtor în acest sens. E supus în continuare unui șir lung de abuzuri și nedreptăți, dar va rezista până la capăt!", a scris Codrin Ștefănescu pe contul său de Facebook, dând vestea cea bună că politicianul nu va mai fi transferat în alt județ.

Ștefănescu le-a transmis susținătorilor fostului lider PSD că acesta se bucură să le citească gândurile. „M-a rugat să vă transmit toate gândurile bune! Primește în continuare scrisori de la voi, pe care le citește ori de câte i se acordă puțin timp. Am transmis și mesajele voastre și pe ale colegilor de partid, care m-au sunat pentru asta! Vă voi ține la curent în mod constant!", a scris Codrin Ștefănescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Irina Tănase se teme pentru viața lui Dragnea

Înainte de Crăciun, Irina Tănase, iubita lui Dragnea, s-a declarat îngrijorată pentru starea de sănătate a acestuia, spunând că viața lui ar putea fi în pericol în perioada următoare, după ce au primit mai multe mesaje controversate. Ea a făcut aceste precizări în condițiile în care politicianul urma să fie transferat la unul din penitenciarele din Ploiești sau Timișoara, în condițiile în care i-a expirat perioada de autoizolare, de 14 zile, la care a fost obligat după ce fost depistat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus.

Și fostul lider și premier al PSD, Adrian Năstase, se arată îngrijorat de situația colegului său de partid. Într-o postare pe blogul personal de Crăciun, Năstase deplânge soarta lui Liviu Dragnea, despre care spune că a fost pur și simplu abandonat în penitenciar de colegii săi de partid: „Și mai este un lucru pe care nu-l înțeleg – lipsa de solidaritate și de interes umanitar pentru el din partea foștilor săi colegi de partid”.