Evenimentul Zilei > Politica > Pe cine dă vina Ponta pentru infectarea lui Robert Negoiță cu COVID 19
Pe cine dă vina Ponta pentru infectarea lui Robert Negoiță cu COVID 19

Pe cine dă vina Ponta pentru infectarea lui Robert Negoiță cu COVID 19

După ce Robert Negoiță, unul dintre candidații la fotoliul de primar general al Capitalei, a anunțat că are COVID-19, Victor Ponta a reacționat violent pe pagia sa de socializare.

Victor Ponta a postat, miercuri, un mesaj pe Facebook, în care îl acuză pe Ludovic Orban că s-ar face vinovat de infectarea lui Negoiță cu noul coronavirus.

Robert Negoiță este și partenerul lui Ponta la Alianța Pro București 2020.

Liderul Pro România este de părere că Ludovic Orban că pune oamenii în pericol, prin insistența de a se organiza alegeri locale pe 27 septembrie.

„Am avertizat in mod repetat si vehement ca Orban si PNL ne pun pe toti in pericol prin ticalosia lor cu Alegerile organizate fara conditii de siguranta ! Intre sanatatea publica si interesul egoist de Partid Orban a ales Partidul! Aceasta este o gandire tipica unui politruc – incompatibila cu responsabilitatea unui adevarat Prim Ministru!

Campania incepe imediat ( actiunile de precampanie sunt deja de o luna) / iar ziua votului inseamna 18.500 de sectii de vot – cu o medie de 20 de persoane aflate permanent in sectie si o medie de 500 de alegatori care vin la vot!

Multi candidati, militanti, familiile acestora si simplii cetateni se vor imbolnavii cu acest virus sau isi vor pierde viata doar pentru ca Orban vrea Alegeri cat mai repede – ca sa nu piarda si mai mult in sondaje!

Va rog pe toti sa mergeti la vot in 27 Septembrie luand voi masurile de siguranta pe care Guvernul Orban PNL NU le-a luat / si mergeti sa pedepsiti ticalosia acestui individ aflat la Guvern prin coruptie si blaturi cu PSD !

Multa sanatate Robert Negoita- tie si celor apropiati / locuitorii Sectorului 3 si Alianta PRO Bucuresti sunt alaturi de tine ai au nevoie tine!”, scrie Ponta pe Facebook.

Robert Negoiță a anunțat pe pagina sa de socializare că s-a infectat cu noul coronavirus.

El spune că, deși nu a avut niciun „simptom specific”, a început să se simtă rău marți seara.

Astfel, după ce a efectuat un test în cursul zilei de miercuri, a aflat că este pozitiv pentru Sars-CoV-2.

„Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi, am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.

Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.
Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!”, a anunțat Robert Negoiță pe Facebook

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: