Altă nenorocire s-a abătut asupra reginei Elisabeta a II-a! I-a mai murit o fiinţă dragă

Altă nenorocire s-a abătut asupra reginei Elisabeta a II-a! I-a mai murit o fiinţă dragă

Vulcan a murit la castelul Windsor, unde Regina Elisabeta a II-a! I-a, 94 de ani, și prințul Philip s-au retras în martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Regina Elisabeta a II-a a rămas acum cu un câine, un dorgi pe nume Candy. Trebuie spus că afinitatea reginei pentru câini este cunoscută de-a lungul domniei sale. Iar cu două săptămâni înainte de moartea lui Vulcan, nepotul reginei, prințul William și soția sa, ducesa Kate, au anunțat moartea câinelui lor de familie, Lupo.

„Este foarte trist... în weekendul trecut dragul nostru câine, Lupo , a murit”, anunţa cuplul regal ataşând şi o fotografie pe Instagram cu el. „El a fost în inima familiei noastre în ultimii nouă ani și ne va fi dor de el mult”,, a mai scris cuplul regal în mesaj.

Asistăm la o nouă pierdere la casa regală britanică

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a pierdut pe unul dintre câinii săi din rasa Dorgi. Regina este cunoscută pentru pasiunea sa, în special pentru această rasă de câini, iar de-a lungul timpului a deținut nu mai puțin de 30 de exemplare. Vulcan a murit la vârsta de 13 ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursele spun că Regina este foarte afectată de pierderea câinelui

Palatul Buckingham nu a făcut încă comentarii publice cu privire la moartea câinelui, dar, potrivit Rebecca English, de la Daily Mail : „Regina plânge pierderea unuia dintre ultimii doi câini rămași cu doar câteva săptămâni înainte de Crăciun.” Pe Twitter, Rebecca a notat faptul că moartea lui Vulcan o lasă pe Regină cu doar un câine, pe nume Candy care, de asemenea, este un Dorgi.

Ca să fie în ton cu tradiţia de la Casa regală, Prințul Harry și Meghan Markle au adoptat un labrador negru în august 2018. Fosta actriță, în vârstă de 39 de ani, avea deja un câine pe nume Guy înainte să se căsătorească cu prințul Harry, învârstă de36 de ani, în mai 2018.

Regina Elisabeta și Prințul Philip se află la Castelul Windsor, acolo unde familia va rămâne în timpul sărbătorilor de iarnă. În acest an, cei doi vor rupe tradiția de sărbători și vor petrece Crăciunul singuri la Palatul Windsor, din cauza pandemiei de coronavirus, potrivit celor relatate de retetesivedete.