Doamna cu Pușcă dă o lecție de bărbăție Americii toropite de Marxism

Doamna cu Pușcă dă o lecție de bărbăție Americii toropite de Marxism

Marjorie Taylor Greene, aleasă pe 3 noiembrie ca membră a Camerei Reprezentanților din partea Republicanilor, și-a lăsat casa și familia pentru a schimba politica americană: „Literalmente, am venit aici să mă bat”

Încă din campania electorală, noua Reprezentantă a statului Georgia a atras atenția. În primul rând prin clipurile și mesajele în care și-a creat o imagine de „dură”.

De exemplu, într-unul dintre clipuri, blonda Marjorie stă în fața unui magazin local, ținând în mână o ditamai pușcă semi-automată AR-15, și avertizând:

„Am un mesaj pentru teroriștii Antifa. Stați dracului departe de nord-vestul Georgiei. Nu ne veți incendia bisericile, nu ne veți jefui magazinele, nici nu ne veți distruge casele.”

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-un alt clip, ea descindea dintr-o camionetă și făcea exerciții de tir cu o pușcă cu lunetă.

Clipurile au fost șterse de Facebook.

Mai mult, candidata s-a declarat în campania electorală adeptă a mișcării militante conservatoare QAnon.

Ei bine, aleasă en fanfare, Marjorie Taylor Greene a descins la Washington, într-o misiune de „recunoaștere” și „acomodare” cu locurile și atmosfera politică din capitală.

Și deja a început să facă valuri.

Ea a criticat obligativitatea purtării măștii în clădirea Congresului, închiderea sălilor de gimnastică și restricțiile COVID-19, acuzând „controlul tiranic Democrat”.

Toate aceste reguli severe sunt în puternic contrast cu atmosfera relaxată din orășelul ei natal, Rome, unde familia ei poate merge nestingherită la sală, la școală, la terenul de sport sau la magazin, și fără nici o mască, spune Marjorie, citată de Fox News.

Ca nouă membră a Congresului, ea spune că va lupta împotriva oricărei tentative de introducere a obligativității măștii, a vaccinării sau a carantinării.

Ea crede în dreptul alegerii personale și spune că restricțiile afectează prea mulți oameni, din punct de vedere economic și psihologic.

„Cred că este oribil ce facem acestei generații de copii, cu această obligație de a purta mască și cu carantinările”, spune Greene.

„Eu, personal, cred că cel mai bun mijloc de a stimula economia este să deschizi totul și să lași oamenii să meargă la lucru”, adaugă proaspăta policiană în vârstă de 46 de ani.

Ea a scris pe Twitter că portul măștii este „opresiv”, ceea ce l-a făcut pe doctorul Fauci să afirme că declarația este „cu adevărat foarte tulburătoare”.

Greene nu a ezitat și a răspuns tăios:

„Știți ce este tulburător? Închiderea celei mai grozave economii din istoria lumii. Uciderea afacerilor. Închiderea bisericilor. Creșterea sinuciderilor. Depresia. Împiedicarea dezvoltării unei întregi generații de copii. Destul! Dr. Fauci, asta este opresiune!”

Politiciana se sinchisește prea puțin de reacțiile contradictorii pe care le provoacă. Ea vrea să îi tragă la răspundere pe Republicani pentru degradarea partidului, pe care dorește „să îl împingă spre dreapta”.

Un prim pas ar urma să fie Conferința Libertății (Freedom Caucuc), un forum al conservatorilor Republicani.

Printre obiectivele politice pe care Marjorie Greene și le propune se numără: scoaterea avorturilor în afara legii, protejarea drepturilor posesorilor de armă, combaterea cenzurării pe internet a opiniilor conservatoare.

Greene, care a câștigat alegerile militând împotriva socialismului și pentru întărirea poliției, susține că Republicanii au câștigat locuri în plus în Congres deoarece agenda de stânga se prăbușește.

Marjorie, mamă a trei copii, nu pare genul de femeie care să se lase îndoită de Sistem:

„Nici prin cap nu-mi trece să fiu în Congres dacă nu fac exact ceea ce mi-am propus. Nu îmi fac probleme de părerile altora despre persoana mea. Nu mă sinchisesc de articolele scrise despre mine. Nu am nevoie să mă simt acceptată. Literalmente, mă aflu aici pentru a mă bate. Pentru că, dacă nu aș face asta, aș fi fost mai fericită să stau la mine acasă, să-mi trăiesc viața mea minunată.”

Și Marjorie încheie:

„Nu voi da nici un pas înapoi... La asta trebuie să se aștepte oamenii de la mine.”