Marjorie Greene candidează în districtul 14 din Georgia și a atras deja atenția cu un clip video în care îi avertizează pe militanții Antifa să nu pună piciorul în statul Georgia.

În clip, Marjorie stă în cadrul intrării unui magazin local ținând în mnă o armă semi-automată AR-15.

„Am un mesaj pentru teroriștii Antifa”, spune Greene. „Stați dracului departe de nord-vestul Georgiei.”

Și apriga Republicană adaugă:

„Nu ne veți incendia bisericile, nu ne veți jefui magazinele, nici nu ne veți distruge casele.”

Greene a postat clipul video marți, dar a fost șters de Facebook joi. Platforma de socializare a comunicat echipei de campanie a lui Grene că reclama a fost retrasă deoarece încălca politicile sale privind interzicerea promovării armelor de foc.

Facebook a trimis un e-mail echipei de campanie a lui Marjorie Greene în care se arată că clipurile „nu trebuie să promoveze vânzarea sau uzul armelor, munițiilor sau explozibililor”.

De asemenea, reclamele sunt șterse dacă „promovează etalarea armelor de foc”.

„Facebook permite Antifa să organizeze atacuri teroriste împotriva Americii și permite clipuri video cu american nevinovați atacați cu brutalitate, dar mie îmi șterge postarea”, a declarat Marjorie Greene la Fox News. „America este o țară a legii și ordinii – nu a anarhiei. Spunându-le gunoaielor Antifa să stea departe de nord-vestul Georgiei nu este o violare a regulilor Facebook.”

Cenzura marilor compăanii tehnologice împotriva conservatorilor trebuie să înceteze”, a mai spus candidata Republicană.

„Am îndepărtat acest clip deoarece promovează folosirea armelor letale împotriva unui grup de oameni clar definit, deoarece violează politicile noastre împotriva incitării la violență”, a arătat Facebook într-un comunicat către Faceook.

Clipul de pe Facebook al lui Greenie a ajuns la peste două milioane de vizualizări, înainte de a fi șters de pe platforma socială.

Pe Twitter, clipul video nu a fost retras deocamdată, și a depășit un milion de vizualizări.

Într-un alt clip electoral de pe Facebook, Marjorie Greene spulberă cu o armă semi-automată cu lunetă un semn pe care scrie „Socialism”.