Survivor Romania caută concurenți. Încep pregătirile pentru noul sezon

Survivor Romania caută concurenți. Încep pregătirile pentru noul sezon

Unul dintre cele mai îndrăgite show-uri de televiziune, „Survivor România”, caută concurenți care să se confrunte în cel de-al doilea sezon.

Anunțul a fost postat pe website-ul emisiunii, www.survivorromania.ro, unde cei interesați, pasionați de sport, se pot înscrie, urmând pașii indicați pentru a deveni concurenți în îndrăgitul show.

„«Survivor Romania» își caută concurenții pentru cel de-al doilea sezon! Start casting pentru cea mai intensă competiție! Kanal D și Acun Medya îți pregătesc un nou sezon Survivor («Survivor» - titlul formatului original), un show internațional de anvergură”, se arată în anunțul publicat pe site-ul oficial al emisiunii.

Cei interesați trebuie să îndeplinească o serie de condiții pentru a avea o șansă la castingul pe care l-au lansat organizatorii. Astfel, aceștia trebuie să aibă peste 18 ani, să fie rezistenți din punct de vedere fizic și psihic, și să demonstreze abilități sportive și capacitate de adaptare la situații dificile.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Survivor Romania, un reality revoluționar care a acaparat rapid întreaga țară, este o competiție sportivă de intensitate maximă, ce combină bucuria performanței sportive cu frumusețea reușitei de a fi cel mai bun”, se mai arată în anunțul de recrutare.

Conform unui comunicat de presă publicat de Kanal D, acest show, produs de Acun Medya după un format international de succes este un adevărat experiment social care pune la încercare rezistența concurenților, vedete și personalități încă necunoscute publicului larg, inteligența, inventivitatea, forța fizică, rezistența psihică și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de confortul familiei și de tehnologie.

Ce presupune competiția

Competiția impune concurenților să-și construiască singuri un adăpost, să-și procure și să-și câștige mâncarea prin abilitățile lor fizice și prin inventivitate, să se adapteze la situația din teren și să-și construiască alianțe care să-i ajute să reziste cât mai mult.

Primul sezon al reality-ul difuzat de Kanal D, a fost filmat în Republica Dominicană și a înregistrat un succes foarte mare. Competiția a fost câștigată de Elena Ionescu.

„Toți acei curajoși care își doresc să demonstreze că au calități de învingător se pot înscrie în cursa pentru competiția televizată „Survivor România” accesând site-ul survivorromania.ro și răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere. Castingul se va desfășura în condiții ce vor îndeplini toate condițiile de siguranță, în contextul reglementărilor sanitare impuse de pandemie”, se arată în comunicatul de presă.