Al doilea mare nume din tenisul românesc s-a infectat cu coronavirus. Vestea l-a luat prin surprindere

Al doilea mare nume din tenisul românesc s-a infectat cu coronavirus. Vestea l-a luat prin surprindere

Horia Tecău a aflat că are coronavirus după ce a efectuat un control medical de rutină. Sportivul a intrat în izolare.

Horia Tecău (35 de ani), cel mai valoros jucător de tenis din România, în ultimii ani, s-a infectat cu coronavirus. El a aflat vestea, astăzi, după ce a a efectuat un control de rutină și a făcut anunțul pe pagina de Facebook. Sportivul a precizat că nu are niciun simptom și a decis să se izoleze până în momentul în care va efectua un nou test.

„În urma unui control de rutină, am fost testat pozitiv la COVID-19. Nu am niciun simptom, dar îi îndemn pe toţi cei care au fost în contact apropiat cu mine în ultimele zile să se testeze. Pentru moment m-am autoizolat până voi efectua un nou test”, a scris Horia Tecău pe rețeaua de socializare.

Este vicecampion olimpic

Ne puteți urmări și pe Google News

Horia Tecău ocupă în prezent locul 21 în clasamentul mondial de dublu și a jucat ultima partidă într-un turneu luna trecută, la Roland Garros, alături de coechipierul său, olandezul Jean-Julien Rojer. Cei doi au fost eliminați în faza optimilor de finală a competiției de Mare Șlem. Hori Tecău este vicecampion olimpic, alături de Florin Mergea, la JO găzduite de orașul brazilian Rio de Janeiro în 2016.

În 2105, Tecău și Rojer au reușit să câștige proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Acolo unde perechea româno-olandeză a mai ajuns în ultimul act, dar a pierdut în anii 2010, 2011 și 2012. De asemenea cealaltă mare performanță a cuplului a fost înregistrată în 2017, la US Open, acolo unde au câștigat trofeul.

Halep a scăpar fără complicații

Și Simona Halep s-a infectat cu coronavirus și a anunțat, luni, că s-a vindecat. „Vă salut pe toți, vreau să vă anunț că am fost testată pozitiv pentru COVID-19. M-am autoizolat acasă și mă recuperez bine, cu simptome de intensitate medie. Mă simt bine… și vom trece împreună prin aceasta”, scria sportiva din Constanța pe contul de Twitter la data de 31 octombrie.

Luni, Halep le-a mulțumit medicilor de la Spitalul „Matei Balș” și a transmis că s-a vindecat.