Femeia care dinamitează „Cazul Caracal”. Schema cu care familia Alexandrei a dat greș

Femeia care dinamitează „Cazul Caracal”. Schema cu care familia Alexandrei a dat greș

Este infromația momentului în cazul Caracal. Familia Luizei Melencu face eforturi disperate pentru a schimba cursul anchetei.

Mama Luizei Melencu dorește ca celebrul „Dosar Caracal” să fie mutat de la Tribunalul Olt. În acest caz, Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, este acuzat că le-a răpit și le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, scrie Spynews.

Cerea depusă de Monica Melencu va fi analizată de magistrații de la Curtea de Apel Craiova pe data de 17 noiembrie. La începutul anului curent, o cerere similară formulată de familia Măceșanu a fost respinsă de către aceeași judecători care urmează se se pronunțe cu privire la cerea depusă de Monica Melencu, Ba mai mult, în urmă cu câteva luni, Curtea de Apel Craiova i-a obligat pe Ion şi Tudoriţa Măceşanu să plătească şi cheltuielile judiciare, câte 25 de lei de fiecare.

Familia Măceașanu anunța că va depune plângere la CSM

Ne puteți urmări și pe Google News

La momentul respectiv, după verdictul magistraților, Alexandru Cumpănaşu a transmis, în numele familiei Măceșanu, că va depune plângere la CSM cu privire la modul în care s-a judecat acea strămutare.

„Ne abținem de la comentarii și supoziții ce ar fi putut stă la baza acestei hotărâri însă o considerăm vădit nedreaptă și în calitate de persoană împuternicită notarial de către familie, voi depune plângere la CSM cu privire la modul în care s-a judecat solicitarea de strămutare a judecării cauzei. Pentru moment, comunicăm doar surprinderea și nemulțumirea față de această decizie, luată în ciuda multiplelor elemente vădite de posibilitate a influențării procesului la Tribunalul Olt reliefate atât de familie, cât și de mass-media, în ultimele luni”, a transmis familia Alexandrei, prin intermediul lui Alexandru Cumpănaşu.

Proba cheie în cazul Caracal a fost făcută praf și pulbere de anchetatori

Mașina cu care Gheorghe Dincă le-a răpit pe fete a fost făcută praf chiar de către anchetatori. Și ca această gafă colosală să fie „completă”, mașina a fost scoasă la vânzare, pe internet, chiar sub nasul anchetatorilor.

Potrivit unor anunțuri postate pe site-urile de specialitate, inistituția care a vrut să vândă proba cheie din dosarul Caracal este Administraţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. Deși mașina era funcțională în momentul în care Alexandra Măceșanu a fost răpită de pe stradă de Dincă,  în anunțurile postate pe site-urile respective, ANABI preciza  că aceasta este nefuncțională, iar interiorul este deteriorat și demontat.

Pentru ca mașina lui Dincă să fie vândută cât mai repede cu putținț, ANABI a solicitat un preț orientativ - 1.000 de lei -, iar dacă familia Luizei Melencu nu ar fi cerut în instanță oprirea licitației, proba-cheie din dosarul Caracal ar fi fost pierdută pe veci.

„Admite contestaţia, formulată de contestatorii părţi civile Melencu Monica Georgeta şi Iordache Stelian împotriva măsurii asiguratorii dispuse prin ordonanţa procurorului DIICOT – Structura Centrală din data de 11 noiembrie 2019, în dosarul de urmărire penală nr. 2491/D/P/2019 prin care s-a dispus valorificarea anticipată a bunurilor mobile ce fac obiectul măsurii asiguratorii a sechestrului instituită prin ordonanţa nr. 2491/D/P/2019 şi, pe cale de consecinţă, dispune ca bunul mobil reprezentat de autoturismul marca Renault Megane cu nr. de înmatriculare OT-48-WYW, serie şasiu VF1KM1R0H35632564, ce a făcut obiectul măsurii asiguratorii a sechestrului, instituită prin ordonanţa nr. 2491/D/P/2019 din data de 29. 08. 2019, să nu fie valorificat de către Administraţia Naţională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate. Definitivă”, au decis judecătorii. Acum, după ce mașina a trecut prin mai multe mâini, este interesant de văzut ce vor face anchetatorii dacă Dincă solicită o nouă expertiză a autoturismului.