Marea Resetare – Planul diabolic de supunere a lumii, căruia i se opune Donald Trump

Marea Resetare – Planul diabolic de supunere a lumii, căruia i se opune Donald Trump

Cel mai mare adversar al Papei Francisc îi trimite un nou mesaj de sprijin lui Donald Trump, considerat ultimul obstacol în calea Noii Ordini Mondiale.

Cardinalul Carlo Maria Viganò este cea mai puternică voce a taberei conservatoare din Biserica Catolică. Este ierarhul catolic care se opune cu cea mai mare tărie cursului marxizant, globalist, pe care Papa Francisc îl imprimă catolocismului de la instalarea sa în 2013.

Viganò este și un om foarte bine informat nu doar despre culisele Bisericii ci și despre cele ale politicii internaționale, fiind Nunțiu Apostolic (ambasador al Vaticanului) la Washington, în perioada 2011-2016, fiind numit de Papa Benedict al XVI-lea.

Opoziția sa la cursul imprimat de pontificatul lui Francisc i-au atras „surghiunul” la Kosovo. Dar cardinalul Viganò a continuat să vorbească, luptând cu toate puterile împotriva tăvălugului globalizant și ateu.

Ne puteți urmări și pe Google News

În luna iunie, el i-a trimis lui Donald Trump o cutremurătoare scrisoare deschisă, prin care îi acordă sprijinul și binecuvântarea pentru a câștiga alegerile din 3 noiembrie.

Cardinalul italian consideră acest scrutin drept o bătălie apocaliptică între Bine și Rău, între Copiii Luminii și Copiii Întunericului, prin care se va decide pentru multe veacuri de acum înainte soarta lumii.

Trump și susținătorii săi sunt numiți Copiii Luminii, ultimul obstacol în calea globalizării aneantizante.

Cu câteva zile înainte de alegeri, Viganò îi trimite o nouă scrisoare deschisă lui Trump, în care oferă niște detalii zguduitoare despre Marea Resetare, planul de instalare a Noii Ordini Mondiale, profitând de epidemia COVID.

O reproducem integral în cele de mai jos:

„Domnule Președinte,

Permiteți-mi să mă adresez dumneavoastră în acest ceas în care credința întregii lumi este amenințată de o conspirație globală împotriva lui Dumnezeu și a omenirii.

Vă scriu în calitate de Arhiepiscop, ca Succesor al Apostolilor, în calitate de fost Nunțiu Apostolic în Statele Unite.

Vă scriu pe fondul tăcerii autorităților civile și religioase. Vă rog să primiți cuvintele mele ca pe „glasul celui care strigă în pustie” (Ioan 1, 23).

Cum spuneam și în scrisoarea mea din iunie, în acest moment istoric forțele Răului se aliniază într-o bătălie necruțătoare împotriva forțelor Binelui; forțele Răului, care par puternice și organizate se opun copiilor Luminii, care sunt dezorientați și dezorganizați, părăsiți de liderii lor seculari și spirituali.

În fiecare zi, simțim cum se înmulțesc atacurile celor care vor să distrugă temelia însăși a societății: familia naturală, respectul fața de viața umană, iubirea de patrie, libertatea educației și a afacerilor.

Vedem cum șefi de state și lideri religioși supunându-se în fața acestei sinucideri a culturii occidentale și a sufletului său creștin, în timp ce drepturile fundamentale ale cetățenilor și credincioșilor sunt batjocorite în numele unei urgențe sanitare care se arată din ce în ce mai mult a fi o unealtă în mâinile Sistemului unei tiranii umane fără chip.

Un mare plan global numit Great Reset (Marea Resetare) este în desfășurare. Arhitectul său este o elită globală care urmărește să supună toată omenirea, impunând măsuri coercitive cu care să limiteze drastic libertățile individuale și cele ale popoarelor întregi.