Antonia și Alexia Eram nu se mai suportă. Care este motivul adevărat?

Antonia și Alexia Eram nu se mai suportă. Care este motivul adevărat?

Antonia, iubita lui Alex Velea și Alexia eram, fiica știristei Andreea Esca nu se mai suportă, iar asta a dus la un adevărat scandal.

Despre  această situație Mario Fresh, iubitul Alexiei spune că este treaba celor două, iar el nu se bagă în așa ceva.

Alex Velea și Mario Fresh nu mai sunt prieteni

Misterul problemelor apărute între cei trei a fost lămurit de Mario Fresh, implicat într-o poveste de iubire cu Alexia Eram, fiica vedetei TV Andreea Esca.

Mario Fresh a fost întrebat "De ce Antonia nu o place pe Alexia?", iar răspunsul a fost: „Asta este treaba lor, nu mă privește".

Ne puteți urmări și pe Google News

Artistul a lăsat totuși o portiță deschisă, spunând că în viitor ar mai putea avea colaborări muzicale cu Alex Velea.

Abi Talent a dezvăluit în urmă cu ceva timp că prietenia dintre Antonia și Alexia Eram s-a încheiat din cauza faptului că iubita lui Alex Velea nu o suportă pe fiica Andreei Esca.

Antonia a ales să dezvăluie adevăratul motiv printr-un mesaj subtil la adresa Alexiei Eram și a lui Mario Fresh.

Recent, vedeta a postat pe contul de Instagram că a aflat că anumite persoane dintr-un cuplu (n.r. - cu referire la Alexia Eram și Mario Fresh) nu o suportă și culmea, o bârfesc cu alte persoane.

„Am aflat de curând că oamenii dintr-un cuplu pe care îi credeam prieteni nu mă suportă şi mă bârfesc cu alţi prieteni", a scris Antonia.

Telenovela mesajelor pe Instagram

„Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău...Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa... De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo... nu s-a încheiat nimic, abia începe”, a scris Alex Velea.

De asemenea, și Antonia a avut un mesaj destul de dur pentru cel pe care îl condiseră membru din familia ei. Pe contul de Instagram, frumoasa cântăreața a scris la InstaStory: "Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față...dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine", potrivit romaniatv.net