Evenimentul Zilei > Monden > Scandal uriaș în showbiz. Lino Golden și Mario Fresh l-au părăsit pe Alex Velea. Reacția furibundă a iubitului Antoniei
Scandal uriaș în showbiz. Lino Golden și Mario Fresh l-au părăsit pe Alex Velea. Reacția furibundă a iubitului Antoniei

Scandal uriaș în showbiz. Lino Golden și Mario Fresh l-au părăsit pe Alex Velea. Reacția furibundă a iubitului Antoniei

Lino Golden și Mario Fresh i-au dat lovitura de grație lui Alex Velea. Artistului nu i-a picat bine și a reacționat.

După ce le-a deschis poarta în industria muzicală, cei doi au luat hotărârea că de acum încolo se pot descurca singuri, fără ajutorul celui care le-a fost ca un părinte.

Primul care a renunțat la colaborarea cu Velea a fost Mario Fresh. Apoi a urmat același drum al despărțirii și Lino.

În cazul lui, lucrurile sunt ceva mai complicate, în sensul că acesta s-a unit cu unul dintre cei mai mari dușmani ai lui, Abi Talent. Lino și Abi au scos o melodie împreună, iar de aici a început totul.

Situația a ajuns într-un punct în care artiștii care au rămas în Golden Boy Society și inclusiv Alex Velea îl atacă dur pe Lino Golden în mediul online.

Artistul a oferit o replică prin intermediul unui video postat pe canalul sau de Youtube, prin care a vrut să răspundă tuturor întrebărilor care au apărut în ultimele săptămâni.

Reacția lui Alex Velea

Alex Velea a rupt în faţa camerei contractul pe care îl mai avea semnat cu Lino şi Mario Fresh şi spune că nu mai este posibilă nicio colaborare între ei.

Văzând această transformare a lor, am sperat să nu se întâmple ce s-a întâmplat, dar mă aşteptam la treaba asta. Una din probleme este că ei şi-au dorit să rămânem doar noi 3 la Golden Boy Society, Lino, Mario şi eu.

Deşi atunci când ei au venit în formula erau şi Rashid şi John Băiat Bun, artişti care i-au susţinut şi iubit. De la bun început, şi Mario şi Lâno au ştiut dorinţa mea de a-i ajuta şi pe alţii, exact cum am făcut şi cu ei.

Când am făcut Golden Boy Society mi-am dorit să pot crea o familie în care să ne sprijinim, să ne ajutăm şi când suntem pe val şi când cifrele scad. Însă Lino şi Mario au uitat de aceste lucruri când au început să dea de faimă, iar prin acţiune lor au arătat că nu-şi mai doresc să facă parte din Golden Boy Society.

Punctul culminant a fost atunci când ei au încercat să mă forţeze să fac parte din anumite proiecte de ale lor în care eu nu am crezut, puteam să mă opun din punct de vedere contractual, dar nu am făcut-o, piesele s-au lansat, iar eu mi-am dat seama că drumul nostru împreună nu mai poate continua.

Nu cred în dragostea făcută cu sila, deşi repet, contractual ei încă au nişte obligaţii faţă de mine. De azi înainte, nu mai au! Sunt liberi de contract, băieţi să fiţi fericiţi! Nu vreau să vă urăsc, vă iubesc.

Dacă ar fi să mai fac încă o dată treaba asta, aş face-o la fel. Recunosc, sunt puţin dezamăgit, dar asta e viaţa. Multă Baftă!”, a spus Velea.

Citiți continuarea pe retetesivedete.ro.