Cel care susține că cei doi foști tovarăși s-au certat este nimeni altul decât Abi Talent, trapperul care a avut mai multe ciocniri, în trecut, cu Alex Velea. Într-o postare de pe internet, Abi Talent a dezvăluit și care ar fi fost motivele care au dus la această ruptură. La origine, se pare că ar fi iubitele celor doi, Antonia și Alexia Eram, fiica Andreei Esca.

Potrivit postării lui Abi, Antonia, iubita lui Velea, nu o poate suferi pe Alexia Eram, care este împreună cu Mario Fresh și i-ar fi spus acestuia că nu dorește să o mai vadă prin preajmă. Drept urmare, Alex Velea s-ar fi conformat și i-ar fi transmis lui Mario Fresh să nu mai vină cu Alexia pe la studioul său.

Chestie care, normal, l-a iritat pe Mario, iar de aici a izbucnit un scandal mostru între cei doi foști buni prieteni.

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme…Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară”, a scris Abi Talent pe contul său de Instagram.

Mai mult, potrivit spuselor sale, o confirmare a răcirii relațiilor dintre Velea și Mario Fresh ar fi faptul că aceștia nu se mai urmăresc pe Instagram.

„Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a mai scris Abi Talent, conform cancan.ro.

Ulterior, acesta și-a șters postările, însă s-ar părea că, cel puțin cea de-a doua parte afirmațiilor sale se confirmă.

Alex Velea și Mario Fresh s-au scos reciproc de la follow, de pe Instagram, iar Antonia și Alexia Eram nu se mai urmăresc rețelele de socializare.

Strâmba lui Dodel ridică pulsul bărbaților. Imagini incendiare pe net

Rebecca Prodan Dumitrescu, prima patroană din fotbalul românesc: „Nu am voie să fiu pe locul 2”