Dramă fără margini în România. Avea doar 27 de ani! Cazul care a șocat o țară întreagă

Dramă fără margini în România. Avea doar 27 de ani! Cazul care a șocat o țară întreagă

Dramă fără margini în România. Și-a pus capăt zilelor, după ce mama sa a murit din cauza inconștienței medicilor.

O familie din Craiova trece prin momente cumplite după ce a fost lovită de două tragedii, în decurs de numai câteva ore.

Drama a început în urmă cu doar câteva zile, după ce Gabriela Vărzaru, în vârstă de doar 49 de ani, s-a stins din viață la doar trei ore după ce cadrele medicale de la Spitalul Județean Craiova au trimis-o acasă, aceștia punându-i un diagnostic eronat, superficial. Ba mai mult. Personalul în momentul în care s-a prezentat la spital, personalul medical i-ar fi reproșat femeii că se vaită prea mult.

CITEȘTE ȘI Provocarea lui Dan Andronic: Ce ar fi făcut dacă ar fi fost consilierul lui Trump!

Ne puteți urmări și pe Google News

Maniera în care cadrele medicale au intervenit în acest a provocat un adevărat scandal la nivel național. După ce femeia s-a stins din viața, la doar câteva ore o altă dramă a lovit familia acesteia.

Gabriela Vărzaru avea trei copiii, iar de curând aceasta devenise bunică. Nimeni nu putea să anticipeze nenorocirea care urma să le distrugă fericirea. În decursul zilei de azi, unul din copii femeii și-a pus capăt zilelor. George, în vârstă de doar 27 de ani, și-a pus capăt zilelor, acesta aruncându-se de la etajul cinci al unui bloc din oraș. Apropiații acestuia susțin că tânărul a recurs la acest gest extrem deoarece nu a putu să se împace cu ideea ce mama lui s-a stins din viață.

CITEȘTE ȘI Fabulos! Cu ce s-au tratat frații Becali, infectați cu COVID-19? Nu vă vine să credeți

„În dimineața acestei zile, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, în zona unui bloc din Craiova, din cartierul Brazda lui Novac, a fost găsit un bărbat decedat. Imediat, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind identitatea celui în cauză, un tânăr de 27 de ani, din Craiova”, au declarat polițiștii din Craiova, scrie România TV.