Scene de groază în România! Sugrumată și aruncată la lupi

Scene de groază în România! Sugrumată și aruncată la lupi

Prahoveanul care și-a omorât iubita pentru că i-a ascuns că a mai fost căsătorită și că are doi copii, i-a aruncat cadavrul într-o prăpastie sperând că va fi devorat de lupi, înainte să o găsească poliția.

Pe 29 septembrie, polițiștii prahoveni descopereau într-o prăpastie, în apropierea localității Cosminele, trupul neînsuflețit al unei femei pe care familia o căuta de câteva zile. Femeia se numea Florentina Mădălina Nițoc, avea 35 de ani, era din Ploiești, iar anchetatorii aveau să descopere că a fost ucisă cu sânge rece după ce iubitul ei care a aflat că a mai fost măritată și că are doi copii.

Acum, la câteva săptămâni după comiterea crimei din Prahova, ies la iveală noi detalii despre crima de la Cosminele. Principalul suspect, iubitul femeii a bătut-o pe Florentina și, după ce a sugrumat-o, a aruncat-o în pădure sperând că va fi devorată de fiarele sălbatice.  De altfel, polițiștii au descoperit părţi din corpul femeii împrăștiate prin mai multe locuri, în pădure.

Conform datelor din cadrul anchetei, pe 25 septembrie, iubitul femeii, un tânăr în vârstă de 25 de ani, a luat-o la plimbare, cu mașina, după ce tocmai aflase că aceasta l-a mințit în legătură cu vârsta reală și cu faptul că mai avea doi copii dintr-o altă căsătorie.

Ne puteți urmări și pe Google News

Individul s-a enervat după ce a aflat că Florentina avea 35 de ani, iar nu 28, așa cum i-a spus, și, după ce a oprit în mijlocul pădurii, a luat-o la bătaie. Apoi, orbit de furie, a strâns-o de gât până ce a omorât-o.

I-a aplicat victimei două lovituri cu pumnul în zona cervicală, după care a cuprins-o cu palmele în jurul gâtului, sugrumând-o şi eliberându-i corpul după ce aceasta a rămas inertă, realizând că a ucis-o”, se arată în referatul de arestare preventivă citat de presa locală.

A aruncat cadavrul într-o râpă

Apoi, a luat cadavrul femeii și l-a aruncat într-o prăpastie, sperând că va fi găsit și mâncat de fiarele sălbatice, înainte să fie descoperit de poliție. După câteva zile, Florentina Mădălina Nițoc a fost declarată dispărută, având în vedere că nu mai răspundea la telefon, iar polițiștii și-au îndreptat atenția spre iubitul acesteia, considerat principalul suspect.

Bărbatul n-a rezistat interogatoriului și, după ce s-a încurcat de mai multe ori în declarații, a mărturisit că el este cel care a comis crima. Individul i-a condus pe poliţişti la locul faptei, unde polițiștii au descoperit cadavrul, devorat în parte de animalele sălbatice.

„În urma efectuării cercetării la faţa locului au fost identificate mai multe ramăşiţe de cadavru, respectiv: coapsă gambă şi picior drept, bazin, coloană vertebrală lombaro-sacrală şi femurul stânga, craniul şi scalpul victimei”, au mai arătat procurorii în referatul de arestare.