Scandalurile se țin lanț în „Ferma”. „Mă bârfeai cu Elena"

Scandalurile se țin lanț în „Ferma”. „Mă bârfeai cu Elena"

Cu fiecare ediție a show-lui „Ferma” tensiunile sunt din ce în ce mai mari, iar multe secrete ale vedetelor ies la iveală.

De data aceasta, scandalul a pornit de la imnul României. Nu este nicio glumă!

Imnul României i-a trezit dis de dimineață

Chiar acesta a fost motivul pentru care scandalul a plutit în aeri dis de dimineață. Cezar Ouatu a vrut să facă o glumă și și-a trezit colegii pe imnul României, iar asta nu a fost deloc pe placul lor.

Primul care a protestat acestei treziri „patriotice” a fost Andrei, care a și găsit „vinovatul”. El i-a reproșat Andei Adam că nu ia măsuri împotriva lui Cezar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cezar, la rândul lui, a acuzat-o pe Anda că nu le ia apărarea și că ține cu sătenii. Mai mult, o discuție purtată de Anda și Elena Chiriac, în care vorbeau despre perioada în care Andrei Stoica a fost Fermier Șef, a fost auzită chiar de acesta. „Mă bârfeai cu Elena", i-a reproșat Andrei.

„Bârfeam situaţia în sine, mi-e ciudă că pică pe mine. Cum crezi că, vreodată, tu, prietenul meu, mă duc să te bârfesc cu Elena. M-a întrebat ce s-a întâmplat", a spus Anda Adam.

Duel crâncen pentru mâncare

Concurenții din cele două tabere, orășenii și sătenii au avut parte de un duel aprig, unde în joc, a fost mâncarea, atât de dorită și de necesară penru fermieri.

Echipa orășenilor a fost reprezentată de Elena Chiriac, George Piștereani și Andreea Antonescu, iar echipa sătenilor, de George Burcea, Anna Lesko și Ana-Maria Ababei.

Spre dezamăgirea totală a orășenilor, duelul a fost câștigat de echipa sătenilor.

Anda Adam a decis pe cine va trimite la duel, iar alegerea ei a fost șocantă pentru restul colegilor.

Dacă toți au crezut că va fi Paul Diaconescu, ei bine, Anda a decis să îl sacrifice pe Cezar Ouatu. Acesta a fost total revoltat și nu a înțeles de ce a ales așa și ca o ambiție personală a ales să se dueleze cu Andrei Stoica, potrivit romaniatv.net