Strigător la cer! Unde s-a ajuns în școala românească... Profesorii fură din cornul și laptele elevilor

Strigător la cer! Unde s-a ajuns în școala românească... Profesorii fură din cornul și laptele elevilor

Descoperire șocantă despre imoralitatea profesorilor din sistemul de învățământ public al României: au ajuns să fure mâncarea copiilor.

O înregistrare explozivă a declanșat un scandal uriaș. Directoarea unei școli din comuna Orbeasca, județul Teleorman, povestește cum profesorii sustrag din cornul și laptele destinat elevilor. Materialul audio poate fi ascultat aici.

Directoarea afirmă că profesorii au fost supărați, la un moment dat, pentru că lor nu le-a mai rămas nimic din porțiile elevilor. „Am avut o problemă că mi-au sesizat că la un moment dat nu le mai rămânea nimic în cancelarie. Mă, de ce nu rămâne, de ce nu rămâne?... Că-mi lăsa și mie, îmi lăsa două cornuri, două d-alea de lapte, trei, câte rămânea.”

Și șefa unității de învățământ avea partea ei pe care o primea constant. „Eu am văzut că nu mai rămânea, de vreo două, trei săptămâni, nu mai rămânea. Nici la mine, nici la ceilalți nu mai ajungea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Milioane de euro pierdute de România din cauza Programului Cornul și Laptele. Curtea de Justiție a UE a luat decizia

Constanța, județul fără „Laptele și cornul” pentru elevi. De ce „flămânzesc” copiii în școli

Eu ți-am spus clar: duci în cancelarie și ce rămâne în cancelarie, îmi lași și mie dacă este. Că mi-a zis că nu știu ce... Mă tâmpești pe mine? Nu desfăcui io dulapul acum și nu era nimic. Dacă a văzut că eu am verificat alea, am împărțit cu profesorii de serviciu. Vă dați seama câte au rămas în plus, 9 porții ori 3, 27”, spune directoarea în respectiva convorbire ce a fost înregistrată audio.

Apoi, cadrul didactic continuă. „Și ea, dacă a văzut că au rămas alea, a băgat din porția ei pe care o dusese deja și a lui Florinel a mai băgat la mine vreo 5, 6 alea”, se mai afirmă în respectiva înregistrare.

După izbucnirea acestui scandal, directoarea școlii din Orbeasca nu a putut fi contactată pentru a oferi explicații legate de subiect.