Harry și Meghan au întrecut măsura! Vorbesc despre „discursul de ură” făcând referire la Trump

Harry și Meghan au întrecut măsura! Vorbesc despre „discursul de ură” făcând referire la Trump

Harry și Meghan au început deja să le transmită alegătorilor americani mesaje subtile, şi anume: să voteze împotriva lui Trump.

În opinia lui Meghan aceste alegeri sunt „cele mai importante din viața noastră” determinându-i pe americani să voteze cu candidatul democraţilor dar fără să o spună direct.

Apărând alături de soțul ei, prințul Harry, ducele de Sussex, în timpul unei emisiuni ABC, o emisiune specială: 2020 TIME 100- cele mai influente 100 de persoane din lume, printre care şi ei, Meghan Markle a vorbit despre necesitatea de a ieşi la vot la alegerea preşedintelui SUA pe 3 noiembrie.

Împotriva protocolului Casei Regale, ducii de Sussex se împlică în alegereile din SUA

Deși este împotriva protocolului ca membrii familiei regale să se implice în politică, de când ducele și ducesa de Sussex au renunțat la rolurile lor de regali și s-au mutat în Los Angeles la începutul acestui an, cuplul a devenit din ce în ce mai vocal cu privire la politica din SUA.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fiecare patru ani ni se spune același lucru, că aceasta este cea mai importantă alegere din viața noastră”, spune Markle în video de campanie. Partea prințului Harry în videoclip este la fel de nepotrivită, acesta recunoscând că nici măcar nu poate vota în SUA (nu este cetățean) înainte de a promova despre „dezinformare” și „discurs de ură” online, puncte generice care par rupte chiar dintr-un scenariu pus la cale de democraţi, notează Time.

Harry, care nu este cetățean american, a menționat că nu va putea vota anul acesta și a recunoscut că nu a votat niciodată în Marea Britanie, deoarece membrii familiei să rămână neutri din punct de vedere politic. Şi totuşi el i-a îndemnat pe americani să fie atenți la tipul de informații pe care îl consumă atât online, cât și în afară.

„La aceste alegeri nu pot să votez în SUA. Dar mulţi dintre voi puteţi... Pe măsură ce ne apropiem de noiembrie, este vital să respingem discursul de ură, dezinformarea și negativitatea online”, spune Harry făcând referire la Trump.

Cei doi au primit deja un val de critici deoarece îl susţin pe Biden și au încercat să-l lovească pe Trump

„Prințul Harry și-a băgat nasul în alegerile din SUA şi le spune în mod clar americanilor să voteze împotriva președintelui Trump. Este un comportament complet inacceptabil pentru un membru al Familiei Regale” , a scris pe Twitter Piers Morgan, reacţionând imediat după lansarea videoclipului cu pricina.

Trebuie menţionat că cei doi fac, de asemenea, încă parte din Familia Regală, așa că acest tip de activism politic flagrant pare complet nepotrivit, în special în SUA.

Deși nu îl susțin în mod direct pe Biden, mesajul din videoclip este clar în favoarea democraţilor

Ultimul lucru de care are nevoie SUA în acest moment este ca doi membri elitisti din Familia Regală britanică, care își asumă statutul de celebritate, se implică în alegeri mai mult ca dezbinatori, într-o încercare disperată de a ajuta pe democraţi.