Manevre grele în fotbal. Cum a fost „dat afară” un tehnician român renumit?!

Manevre grele în fotbal. Cum a fost „dat afară” un tehnician român renumit?!

Gigi Mulțescu, în vârstă de 68 de ani, a fost îndepărtat de conducerea spaniolă pentru a-i face loc pe banca tehnică lui Cosmin Contra.

Fostul tehnician a dezvăluit, la Digi Sport Special, că joi va avea o întâlnire cu patronatul pentru a vedea dacă rămâne în club. Și dacă da, în ce funcție.

„Trebuie să știu ce post îmi propun. Să mă reprezinte și să pot face față. Mâine mă întâlnesc cu conducerea, așa am înțeles.

Aș vrea un post mai tehnic, poate de director tehnic. Nu știu dacă la seniori, o să văd ce îmi vor prezenta. Eu sper să ne întâlnim. Sigur, nu e o urgență, postul pe care îl voi ocupa nu are finalitate imediată”, a spus Mulțescu.

Ne puteți urmări și pe Google News

Totodată, ex-antrenorul din Ștefan cel Mare a vorbit despre debutul lui Cosmin Contra, învins de Chindia Târgoviște, scor 0-1.

Gigi Mulțescu crede că Dinamo trebuia să se prezinte mai bine.

„În primele cinci minute ale meciului, echipa a arătat bine, apoi s-au produs două accidentări care au afectat echipa. Eu cred că dacă Straton era sănatos, echipa nu ar fi primit golul acela”, a comentat tehnicianul, conform Digisport.

Dinamo i-a reziliat contractul lui Gigi Mulțescu la mai bine de o lună de când a preluat clubul.

„Multumim, Gheorghe Multescu!

Bucuresti, 26 august 2020. Dinamo Bucuresti si Gheorghe Multescu au convenit astazi, pe cale amiabila, incetarea contractului de antrenor principal al echipei din Stefan cel Mare.

Gheorghe Multescu va ocupa o noua functie in cadrul clubului, pozitia urmand a fi stabilita, zilele urmatoare, de comun acord cu conducerea executiva a dinamovistilor.

Numit la conducerea tehnica a ros-albilor pe 14 iulie 2020, in cel mai dificil moment din istoria de 72 de ani a clubului, Gheorghe Multescu a avut rezultate remarcabile la Dinamo intr-o perioada in care alti antrenori au refuzat sa preia echipa si au preferat sa fuga cat mai departe de stadionul din Stefan cel Mare pentru a nu-si pata palmaresul.

Cu un lot decimat de probleme medicale, cu 18 jucatori confirmati pozitiv la testarile pentru diagnosticarea Covid-19, cu doua saptamani de izolare la domiciliu, Gheorghe Multescu a reusit sa salveze echipa noastra carantinata si sa aiba rezultate cu care alti antrenori dinamovisti nu se pot lauda in conditii normale ale fotbalului.

In numele tuturor dinamovistilor, nu putem decat sa-i multumim domnului Gheorghe Multescu pentru tot ce a facut pentru Dinamo”, se arată într-un comunicat emis de clubul sportiv.