Vladimir Putin şi Lukaşenko se vor întâlni la Moscova pe la jumătatea lunii septembri

Vladimir Putin şi Lukaşenko se vor întâlni la Moscova pe la jumătatea lunii septembri

Vladimir Putin e convins că situația din Belarus este o problemă a Rusiri și se poartă ca atare, Iată ce informații are Agenția Tass despre strângerea legăturilor dintre Rusia și regimul Lukașenko.

"Preşedinţii Rusiei şi Republicii Belarus, Vladimir Putin şi Aleksandr Lukaşenko, se vor întâlni la Moscova pe la jumătatea lunii septembrie, a anunţat, luni, secretarul de presă al şefului statului rus, Dmitri Peskov. "Data exactă este în curs de stabilire, însă cei doi preşedinţi au convenit, ieri, ca întâlnirea să aibă loc în următoarele săptămâni" - a declarat reprezentantul Kremlinului. Duminică, serviciul de presă al Kremlinului a anunţat că președintele Federației Ruse Vladimir Putin şi președintele Republicii Belarus Aleksandr Lukaşenko au avut o nouă convorbire telefonică, în timpul căreia au convenit să se întâlnească în capitala rusă. Aceasta a fost a şasea convorbire telefonică între președintele Federației Ruse Vladimir Putin şi președintele Republicii Belarus Aleksandr Lukaşenko din ultime vreme.

Primărița fără contracandidat. Are nevoie doar de un vot ca să ia mandatul

Nicușor Dan despre Firea: „Incompetentă!” Ce spune despre o dezbatere televizată

Ne puteți urmări și pe Google News

Andreea Bălan în vacanță cu familia. Totul pentru zâmbetul celor două fetițe

Fotografia care-i contrariază pe fanii lui Ronaldo: „Ce înseamnă asta?”

Sondaj îngrijorător pentru Ciolacu. PSD în cădere liberă, PNL se menține constant

De ce nu se mărită Angelina Jolie de România cu Alex Pițurcă: „Sunt deja…”

 

La 2 septembrie,  convorbiri între miniştrii de externe ai Rusiei şi Belarusului

La rândul său, Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a anunţat, luni, că, la 2 septembrie, la Moscova, sunt planificate convorbiri între miniştrii de externe ai Rusiei şi Republicii Belarus, Serghei Lavrov şi Vladimir Makei. "La 2 septembrie, la Moscova, urmează să aibă loc convorbiri între şefii diplomaţiilor din Rusia şi Republica Belarus" - a anunţat diplomatul rus. Amintim că Moscova a declarat, în repetate rânduri, că poporul Republicii Belarus este capabil să soluţioneze de unul singur situaţia creată în republică şi a îndemnat ţările occidentale să nu impună propriul mod de rezolvare a problemei, informează Agenția Tass. (www.tass.ru)