Evenimentul Zilei > Actualitate > Primărița fără contracandidat. Are nevoie doar de un vot ca să ia mandatul
Primărița fără contracandidat. Are nevoie doar de un vot ca să ia mandatul

Primărița fără contracandidat. Are nevoie doar de un vot ca să ia mandatul

Într-o comună din Vaslui, primarul, mai exact primărița, nu are emoții pentru viitoarele alegeri deoarece nu are contracandidat.

Silviana Bahrim este prima femeie din județul Vaslui, fiind aleasă, pentru prima oară, ca să administreze treburile comunei Vuțcani în anul 2000. De fiecare dată, ea a candidat pe listele PSD, însă localnicii nu sunt deranjați de acest lucru. De fapt, aceștia spun că, atunci când vine vorba de comuna lor, la alegerile locale, votează omul fără să se uite la partidul pe care îl reprezintă.

La alegerile din această toamnă, din 27 septembrie, Silviana Bahrin va candida de una singură, dat fiind că celelalte formațiuni politice nu și-au desemnat candidați care să o combată. Se întâmplă a doua oară, prima oară când a concurat singură pentru scaunul de primar la Vuțcani fiind în urmă cu patru ani, la alegerile locale din 2016.

La vremea respectivă, primărița susținea că acest lucru se datorează faptului că a făcut lucruri bune în comună, iar oamenii au încredere în ceea ce face. Silviana Bahrim spunea că acest lucru nu i se pare un motiv de laudă ci, dimpotrivă, o determină să muncească și mai mult, să-și continue proiectele și să modernizeze comuna.

„Oamenii din Vutcani au încredere în mine, că voi realiza tot ce le-am promis, că voi duce la capăt toate proiectele mele. De aceea, pot spune că acest cec în alb din partea tuturor locuitorilor din comună este o mare responsabilitate pe care o am, pentru următorul mandat. Voi căuta să nu-i dezamăgesc”, afirma Silviana Bahrim, în 2016.

În iarna anului 2018,în luna ianuarie, primărița din Vutcani a a salvat viața unui om., un bărbat de 42 de ani care a suferit un accident. În timp ce lucra, acesta și-a scăpat flezul peste mâna stângă și aproape și-a retezat-o.

Cum rana sângera foarte tare, iar ambulanța, de la Vaslui, pe care au chemat-o medicii centrului de permanență din comună, nu mai ajungea, fiind împotmolită în nămeți, Silviana Bahrim l-a urcat în mașina personal și l-a transportat până la locul ambulanței. Aceasta, în ciuda viscolului și a zăpezii foarte mari.

„Mă bucur că am fost de ajutor, asta e ceva normal, pentru asta ne aleg oamenii, să fim lângă ei și la bine si la rău”, spunea atunci primărița, conform antena3.ro.

Nicușor Dan despre Firea: „Incompetentă!” Ce spune despre o dezbatere televizată

România se întoarce la starea de urgență? Băsescu știe ceva!

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: