Versiunea americană a concursului Eurovision. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Versiunea americană a concursului Eurovision. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Nu este uşor să faci alegeri, să iei decizii care să fie şi înţelepte şi profitabile şi să nu supere pe nimeni!  Stabileşte priorităţile. Îi răsfeţi pe cei dragi, care abia aşteaptă asta!

19 august

 

Versiunea americană a concursului Eurovision. HOROSCOPUL LUI DOM PROFESOR

Ne puteți urmări și pe Google News

 

Pe 19 august s-au născut Bill Clinton, Orville Wright, Malcom Forbes, Gabrielle “Coco” Chanel, Gene Roddenberry, Andrei Belov, Ian Gillan, George Enescu, D.R. Popescu.

 În calendarul creştin-ortodox sunt Sfinţii: Andrei Stratilat, Timotei, Agapie şi Tecla. Nimic în ”Kalendar”.

 "Evenimentul Zilei" din 19 august 1897 a fost că pentru prima dată în lume, pe străzile Londrei au apărut taxiuri Bersey cu motor electric. Nepoluante, silenţioase, fără vibraţii, taxiurile electrice aveau o viteză doar de 12 km/h şi o autonomie de 50 km. Sub presiunea cartelurilor petrolului au fost scoase din uz în 1900 şi nu s-a permis o a doua generaţie de maşini electrice, care ar fi atins 40 km/h şi o autonomie de 200 km. Planurile acestei a doua generaţii de maşini electrice nu au mai fost găsite niciodată.

Ce să ne mirăm. Însuşi marele inginer Rudolf Diesel a fost aruncat peste bordul navei "Dresden" care îl ducea în America ca să breveteze motorul care consuma un litru de motorină la 20 de mile... la fel cum a dispărut fără urmă inventatorul motorul electric cu 460 km autonomie!

Dar ziua de 19 august are o semnificaţie, un eveniment aparte pentru mine. Parcă s-a întâmplat ieri... Am mai povestit și o să mai povestesc, vezi: https://evz.ro/un-chevy-camaro-z28-de-sapte-litri-horoscopul-lui-dom-profesor.html.

 Iată o informație interesantă, din curierul de Bruxelles: