Cadoul care era să-l coste pe William dragostea lui Kate. Cu ce a vrut să o impresioneze

Cadoul care era să-l coste pe William dragostea lui Kate. Cu ce a vrut să o impresioneze

La începutul relației, Kate Middleton era cât pe ce să se despartă de prințul William din cauza inabilității acestuia de a oferi cadouri potrivite.

Lipsa de imaginație a prințului William în alegerea cadourilor era să-l coste foarte scump, la începuturile relației cu actuala sa soție. Ducele de Cambridge a povestit o întâmplare jenantă de pe vremea când abia începuse să se vadă cu Kate Middleton.

În ciuda educației regale pe care a primit-o, se pare că William nu se pricepe deloc când este vorba să facă daruri persoanelor dragi. Astfel, chiar la începutul relației cu Kate, el i-a oferit un cadou bizar, care era să-l coste foarte scump.

„Totul se întâmpla în zilele în care îi făceam curte. I-am făcut cadou un binoclu la una dintre primele noastre întâlniri. L-am împachetat frumos și încercam să mă conving că este un dar minunat. Îmi ziceam «E grozav! Uite ce poți vedea cu el»”, a relatat prințul William.

Ne puteți urmări și pe Google News

Socoteala de acasă a prințului nu s-a potrivit cu cea din momentul întâlnirii cu iubita sa, când i-a înmânat obiectul. Kate a considerat foarte nepotrivit cadoul, la momentul în care l-a primit, deși venea din partea unui print, într-un ambalaj foarte interesant.

„Ea a rămas uimită când l-a văzut. Nici acum nu m-a iertat pentru acel gest. Eram la început și darul nu a picat deloc bine. Era cât pe ce să compromit relația din cauza asta. Sincer, nu știu de ce am ales să-i dau un binoclu, dar atunci mi se părea o idee bună”, a dezvăluit William.

Se pare că, binoclul este și acum motiv de reproșuri în cuplul princiar, deoarece Kate nu a putut uita nici până în ziua de astăzi de ciudatul cadou. Astfel că, în anumite momente, când își amintește, nu se poate abține să nu-și întrebe augustul soț ce anume l-a determinat să facă o asemenea surpriză.

Din fericire, însă, după șocul din prima fază, Kate Middleton a revenit la sentimente mai bune și nu a lăsat banalul binoclul să stea în calea fericirii sale. Nu doar că l-a iertat pe nepriceputul William dar, mai mult, l-a dus la altar, iar acum formează, împreună cu cei trei copii ai lor, o familie împlinită.

Câți bani avea Gigi Becali în 1989? Suma era imensă la acea vreme

Iulia Albu la 39 de ani. Mesaj cifrat pentru admiratori