Gabriela Firea și-a lansat sloganul electoral: „FIREA Oamenilor”. De unde vine

Gabriela Firea și-a lansat sloganul electoral: „FIREA Oamenilor”. De unde vine

Primarul General, Gabriela Firea, și-a prezentat viitorul slogan electoral, cu care va participa la alegerile locale din acest an, pe rețelele de socializare.

Într-o postare pe Facebook, Gabriela Firea și-a lansat viitorul slogan electoral cu care va participa la alegerile locale din această toamnă. Primarul general intenționează să se prezinte în fața alegătorilor cu mesajul „Forţa este în FIREA oamenilor!”, în care FIREA reprezintă inițialele unor cuvinte despre care, probabil, actualul primar general, crede că o caracterizează: forţă, iubire, realitate, eficienţă, adevăr.

De altfel, sloganul „FIREA Oamenilor”, pe care l-a prezentat Gabriela Firea este un acronim al numelui său care desfășurat arată astfel: „FIREA - Forţa. Iubire. Realitate. Eficienţă. Adevăr - oamenilor”

Sloganul a fost însoțit și de un mesaj în care Gabriela Firea și-a prezentat punctul de vedere în legătură cu ceea ce se întâmplă în aceste zile pe scena politică.

„În aceste zile se fac şi se desfac alianţe politice electorale. De dreapta, de stânga, de oricare. Se întâlnesc politicieni şi negociază. Diverse: posturi, calendare de alegeri, strategii. Este uitat esenţialul!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Ea a arătat că aceste alianțe nu au nici o valoare dacă nu au în centru interesele cetățenilor, nevoile și tăririle acestora. Drept urmare, a mai arătat primarul general, în condițiile în care celelalte partide preferă să facă alianțe politice, preferă să se alieze cu oamenii.

„Esenţialul îl reprezintă oamenii. Viaţa lor. Trăirile lor. Nevoile lor. Problemele şi îngrijorările lor. Ce îi bucură, ce speră, ce aşteaptă. Ce iubesc, ce nu. De aceea, le răspund aici şi definitiv tuturor celor care mă întreabă: dumneavoastră cu cine va aliaţi, că să câştigaţi? Mă aliez doar cu oamenii! Este singură legătură care contează! Singură care merită orice efort, orice sacrificiu”, a scris Firea pe Facebook.

În acest context, Gabriela Firea a precizat că este de 30 de ani alături de oameni, de bucureșteni, nu de politicieni.

„Repet, îmi doresc o singură alianţa, că şi până acum. Nu umblu după alianţe electorale care pun interesul politic mai presus de interesul oamenilor. Pe cei care gândesc la fel îi aştept lângă mine. Să fim împreună Alianţa: FIREA pentru OAMENI! FIREA OAMENILOR”, a mai scris Firea.

Scandal intern în USR. Negocierile cu liberalii au încins spiritele între Barna și Ciceală

EvZ TV. De ce prind teoriile conspirației la români. Opinia unui renumit psiholog

 

Ne puteți urmări și pe Google News