Coincidența dintre căsnicia lui Răzvan Simion și relația cu Lidia Buble. Detaliu surprinzător

Coincidența dintre căsnicia lui Răzvan Simion și relația cu Lidia Buble. Detaliu surprinzător

Răzvan Simion și Lidia Buble (foto) s-au despărțit la începutul lunii iunie, dar există, însă, o coincidență stranie între căsnicia pe care prezentatorul TV a avut-o cu Diana Simion și relația de iubire cu celebra cântăreață.

Vreme de 15 ani, Răvan Simion și Diana Simion au avut o căsnicie frumoasă, iar din relația lor de iubire au luat naștere și doi copii, Tudor Ștefan și Ianca. În urmă cu 5 ani, prezentatorul TV a decis să divorțeze de soția sa, pentru a începe o relație de iubire cu Lidia Buble.

Cântăreața avea atunci 22 de ani, în timp ce prezentatorul de la Antena 1 avea 34 de ani. Relația dintre cei doi a fost aspru criticată de foarte multe persoane, care i-au acuzat că erau împreună chiar și atunci când Răzvan Simion era însurat, potrivit cancan.ro.

Lidia Buble, sfătuită să facă o schimbare fundamentală. Are nevoie vedeta de așa ceva?

Astfel, după 5 ani de relație, Răzvan Simion și Lidia Buble au ales să meargă pe drumuri diferite. La începutul acestei luni, prezentatorul TV a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare, prin care anunța că relația cu Lidia a luat sfârșit.

Ne puteți urmări și pe Google News

Conform sursei citate, cifra 5 apare de fiecare dată în relațiile de dragoste ale prezentatorului TV. Astfel, căsnicia cu Diana Simion a durat 15 ani, cei doi s-au despărțit în 2015, iar povestea de iubire cu Lidia Buble a luat sfârșit după 5 ani.

Răzvan Simion, vedeta de la Antena 1, și Diana au divorțat, după ce acesta a fost surprins cu cântăreața Lidia Buble, cea cu care avea o relație secretă.

Apropiații foștilor soți susțineau că mariajul lor scârțâia de ceva vreme și că aveau doar o căsnicie de „fațadă”. Se spune că Diana Simion a suferit teribil după divorț și nu s-a ferit să arate acest lucru.

Imagini de arhivă cu Răzvan Simion și fosta sa soție, dinainte de divorț | FOTO

Diana Simion a fost o prezență discretă în perioada în care a fost căsătorită cu Răzvan Simion, puține fiind evenimentele mondene la care aceasta a participat.

După divorțul de Răzvan Simion, Diana Simion a părăsit Capitala și și-a refăcut viața la Timișoara. Și-a construit o casă în care să locuiască alături de cei doi copii ai săi. Iar, de circa un an, Diana Simion trăiește o poveste de iubire cu un afacerist de pe Bega.