Evenimentul Zilei > Monden > Lidia Buble, sfătuită să facă o schimbare fundamentală. Are nevoie vedeta de așa ceva?
Lidia Buble, sfătuită să facă o schimbare fundamentală. Are nevoie vedeta de așa ceva?

Lidia Buble, sfătuită să facă o schimbare fundamentală. Are nevoie vedeta de așa ceva?

Lidia Buble a primit un sfat răutăcios de la un „urmăritor” de pe Instagram.

Activă pe rețelele de socializare, Lidia Buble a postat o poză în care apare în sutien. Majoritatea fanilor au apreciat fotografia, dar cum nu putea exista unanimitate, artista a găsit și critici. Un „urmăritor” i-a transmis cântăreței că are nevoie de un implant de silicoane. „Pune-ți si tu silicoane, ce mai aștepți?”, a fost mesajul critic.

Lidia Buble nu s-a sfiit să reacționeze și a răspuns acid: „Aștept să vă vină vouă mintea la cap.” În general, ea s-a bucurat de aprecierile scrise ale fanilor. Postarea a adunat aproape 20.000 de likeuri și 85 de comentarii.

„Esti foarte frumoasa, naturaletea este raritate si toti apreciaza mai mult duduile „plasticate!” Ramai asa”, „Esti frumoasa, cu o voce pe masura….asa sa ramai, naturala!”, „Cum te simți fără Razvan.. Ești mai liniștita? Vei găsi ceea ce îți dorești când e momentul potrivit. Te îmbrățișez”, „Esti frumoasa asa naturala fara silicoane!”, au fost câteva dintre comentarii.


Lidia Buble, urmărită de un blestem greu. Ce păcate plătește? Răzvan știe!

Lidia Buble dă de pământ cu Răzvan Simion. Reacția artistei spune totul despre relația lor


Recent, Lidia Buble s-a despărțit de iubitul ei, Răzvan Simion. „Astăzi, Lidia nu mai e fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert pe mine pentru că nu am avut ce să ofer când, poate, ar fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine.

Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiecte muzicale. Și în rest, doi foști iubiți, actuali foarte buni prieteni”, a fost celebrul mesaj prin care vedeta de la Antena 1 a anunțat că nu mai este împreună cu Lidia Buble. Cei doi vor colabora profesional, în plan muzical.