Răzvan Simion, vedeta de la Antena 1, și Diana au divorțat, după ce acesta a fost surprins cu cântăreața Lidia Buble, cea cu care avea o relație secretă.

Apropiații foștilor soți susțineau că mariajul lor scârțâia de ceva vreme și că aveau doar o căsnicie de „fațadă”. Se spune că Diana Simion a suferit teribil după divorț și nu s-a ferit să arate acest lucru.

Diana Simion a fost o prezență discretă în perioada în care a fost căsătorită cu Răzvan Simion, puține fiind evenimentele mondene la care aceasta a participat.

Șoc în show-bizul românesc. Dezvăluiri  incredibile din spatele unui cuplu „fericit”. „M-a bătut de față cu toți!”

Recent, chef Florin Dumitrescu a postat un scurt video de la nunta sa, care a avut loc doar câteva luni mai devreme de momentul în care Diana Simion și Răzvan Simion s-au despărțit.

În imagini apar și soții Simion, care dansează, amândoi sunt veseli și părea că nimic nu este în neregulă între ei, scriu cei de la wowbiz.ro. Imaginile AICI

După divorțul de Răzvan Simion, Diana Simion a părăsit Capitala și și-a refăcut viața la Timișoara. i-a construit o casă în care să locuiască alături de cei doi copii ai săi. Iar, de circa un an, Diana Simion trăiește o poveste de iubire cu un afacerist de pe Bega.

Nu de mult timp, Răzvan Simion și Lidia Buble s-au despărțit, dar în această perioadă, Diana a postat pe o pagină de socializare mai multe fotografii cu ea și iubitul ei, și totul pare perfect pentru ei. Razvan Simion și Lidia Buble s-au văzut prima dată la matinalul pe care acesta îl prezintă împreuna cu Dani Oțil.

Scandal ca la ușa cortului. Răzvan și Dani s-au încăierat, în direct, de la o femeie

Și pentru că tot a fost invitată la matinal și au tot discutat, moderatorul tv a invitat-o la un restaurant, iar de la un suc la mutat împreună a fost nevoie doar de un an.

Mai mult, presa mondenă a semnalat faptul că familia Lidiei era sceptică în privința relației cu Răzvan Simion.