După 4 luni de sălbăticie, ea este marea câștigătoare de la „Survivor România”.

După 4 luni de sălbăticie, ea este marea câștigătoare de la „Survivor România”.

„Survivor România”, emisiune difuzată de Kanal D, și-a stabilit câștigătorul

Elena Ionescu a fost desemnată, sâmbătă seara, câștigătoarea emisiunii „Survivor România” difuzată de Kanal D. Cântăreața a primit titlul de „Supraviețuitor” și va încasa premiul consistent în valoare de 250.000 de lei. Elena a făcut față provocărilor din ultimele luni, a trebuit să se descurce în sălbăticie și a trecut prin situații tensionate create de disputele cu colegii. Publicul a votat-o drept câștigătoarea show-ului de televiziune.

Elena Ionescu a devenit cunoscută marelui public, după ce a devenit solistă a trupei Mandinga. Ea a înlocuit-o pe Elena Gheorghe și a făcut parte din formație în perioada 2006 - 2016. În anul 2012, Mandinga a câștigat preselecția pentru concursul Eurovision și a participat la finala ce a avut loc în Azerbaidjan, la Baku, cu melodia „Zaleilah”. O altă emisiune cu notorietate la care cântăreața a luat parte, în anul 2014, a fost „Te Cunosc de Undeva”, difuzată de Antena 1.

Pentru a participa în emisiune s-a despărțit de băiatul de 1 an și 4 luni

Ne puteți urmări și pe Google News

Artista s-a născut la Caracal și a terminat Liceul „Ioniță Asan” din localitate. Este divorțată și are un copil. Elena a vorbit înaintea ultimului act al emisiunii „Survivor România” despre ceea ce a sacrificat pentru a putea să ia startul la show.

Ea s-a despărțit de băiatul ei, dar a precizat că a făcut acest gest pentru a-i putea oferi o situație materială mai bună. „Tot sacrificiul pe care l-am făcut aici este pentru băiețelul meu Răzvănel, pe care l-am lăsat acasă la vârsta de 1 an și 4 luni și pentru care sunt aici și vreau să îi ofer un trai mai bun, un cămin, și sper din tot sufletul ca asta să fie, este cea mai mare realizare pe care aș putea să o fac pentru el în momentul de față”, a afirmat Elena Ionescu.

„Vot Elena... merită și este cea mai bună”, „Tu ești survivor România”, „Fii puternică Elena!”, „Te votăm, Elena!”, au fost câteva dintre mesajele transmise de fani, pe contul de Instagram al concurentei, în timpul emisiunii.