Cruzime fără margini! O mamă-monstru din România îngrozește Spania! „Bebelușul arată ca o mumie”

Cruzime fără margini! O mamă-monstru din România îngrozește Spania! „Bebelușul arată ca o mumie”

O româncă de 34 de ani, mamă a șase copii, este dovada vie a cruzimii fără margini.

Românca este stabilită în Spania și a fost acuzată că a încercat să-și ucidă bebelușul și că și-a abandonat ceilalți cinci copii.

„Începând cu 2008, românca a intrat în evidența serviciilor sociale spaniole, primind sprijin financiar constant și locuințe sociale. În 2017, femeia a rămas însărcinată cu al șaselea copil. La scurt timp, tatăl copilului a ajuns în închisoare.

După ce a născut, femeia pur și simplu a refuzat să mai aibă grijă de copii. Astfel, cel mai mare dintre copiii rămași cu ea în Spania, în vârstă de 10 ani, și-a asumat responsabilitatea de a avea grijă de frații mai mici. Acesta a fost nevoit să abandoneze școala”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit anchetei, românca a născut acasă ultimul copil, cu ajutorul fiului de 10 ani. Apoi, o vecină a alertat autoritățile, iar femeia și nou-născutul au fost internați.

„La externare, bebelușul cântărea 2 kilograme și 670 de grame. Mama și-a neglijat complet copilul nou născut, iar starea acestuia a început să se degradeze.

Pe data de 15 iunie 2018, mama femeii și bunica copiilor i-a vizitat, ocazie cu care a constatat că cel mic „arăta ca o mumie, cu mâinile și buzele negre și ochii înfundați în orbite”.

La insistențele bunicii, bebelușul a fost dus la camera de gardă, în stare critică: pierduse 26% din greutatea avută la naștere. Băiețelul, cu prognostic de supraviețuire rezervat, a fost internat timp de 33 de zile. A reușit să supraviețuiască, dar a suferit traume ireversibile, cu o atrofie cerebrală și o întârziere globală în dezvoltarea motorie și cognitivă”, potrivit digi24.ro.

Femeia va sta 10 ani după gratii și este obligată să plătească un milion de euro despăgubiri celui mai mic copil.