Gabriela Firea, dezvăluiri incediare despre Costel Alexe. Ministrul, acuzat de fapte grave!

Gabriela Firea, dezvăluiri incediare despre Costel Alexe. Ministrul, acuzat de fapte grave!

Războiul pe tema poluării din Capitală continuă! Gabriela Firea îl acuză pe Costel Alexe de fapte extrem de grave.

Într-o postare pe Facebook, edilul Capitalei susține că ministrul Mediului ține secretă informația privind poluatorul industrial, ca să-l protejeze pe ministrul Economiei.

„Ministrul mediului ține secretă de miercuri informația privind poluatorul industrial care ne-a intoxicat duminică trecuta spre luni, ca să-și protejeze un coleg de partid, pe ministrul economiei”, a scris Firea.

Primărița este de părere că cei doi miniștrii ar trebui să fie retrași din echipa guvernamentală. Ea a mai publicat şi imagini despre care spune că sunt cu fumul poluant de la CET Grozăvești.

Ne puteți urmări și pe Google News

 

„Poluatorul este CET Grozavesti, in subordinea Elcen - Ministerul Economiei, care a ars o cantitate mare de pacura, intr-un timp foarte scurt. Un CET vechi, nu a fost modernizat, filtrele sunt depasite.

Pacura este intens poluanta, de aceea se folosesc gaze pentru producerea agentului termic necesar incalzirii.

Elcen, in subordinea guvernului, cumpara vara pacura pentru iarna, ca solutie de avarie, in caz ca ramane fara gaze sau intre doua transporturi, in special in iernile foarte grele.

Una din doua : ori au ars pacura intentionat, sa provoace poluare in Bucuresti, sa sara toti parametrii care masoara calitatea aerului, si cetatenii sa dea vina pe mine - va aduceti aminte cum a si sarit ministrul muncii pe fb, noaptea ca mincinosii, sa spuna ca eu ii otravesc pe bucurasteni? Uite ca ii “otraveste” un coleg de-al ei -, ceea ce inseamna atac direct la adresa sanatatii bucurestenilor,

Sau : au ars pacura multa intr-un interval scurt de timp ca sa scape de aceasta, daca tot o aveau in stoc, sa mai economiseasca gaze, nepasandu-le de poluarea Capitalei - ceea ce se traduce prin inconstienta si incompetenta.

Ambele sunt la fel de grave!” a adăugat Firea.