Delir pentru fanii Xbox! Lovitură cruntă pentru Microsoft! Imagini cu cea mai nouă consolă de joc, scurse pe internet

Delir pentru fanii Xbox! Lovitură cruntă pentru Microsoft! Imagini cu cea mai nouă consolă de joc, scurse pe internet

Un utilizator anonim a postat pe Twitter imagini cu cea mai nouă consolă de joc Xbox Series X, la doar câteva zile după ce mai multe fotografii ale consolei Play Station 5 s-au scurs pe internet.

Imaginile consolei de joc Xbox Series X au apărut în contextul în care Microsoft a promis, luna trecută, că aceasta va fi lansată în perioada octomobrie-noiembrie.

Gigantul tehnologiei stabilit la Washington postase doar câteva imagini randate (computerizate) ale consolei. De atunci, fanii jocului nu au mai aflat nimic despre.

Ne puteți urmări și pe Google News

Partea din față a consolei este identică cu designul prezentat oficial luna trecută. Din ce se poate observa în fotografie, consola Xbox Series X este prevăzută cu un un port audio optic, două porturi USB A, ethernet, alimentare și un port HDMI.

Nu este clar cum „Doug”, utilizatorul anonim, a obținut fotografiile și nici dacă acestea reprezintă într-adevăr cea mai nouă consolă Xbox.

Cu toate acestea, un alt utilizator „s-a dus pe fir”, a verificat autenticitatea fotografiilor și a confirmat că sunt reale.

Cunoscută anterior cu numele său de cod „Xbox Project Scarlett”, consola Xbox Series X a fost prezentată oficial la The Game Awards 2019, fiind astfel a patra generație a „jocului” Microsoft.

https://youtu.be/0tUqIHwHDEc