Moș Crăciun vine la Dragnea. Anunț de ultimă oră

Moș Crăciun vine la Dragnea. Anunț de ultimă oră

Vești proaspete pentru Liviu Dragnea, aflat în arest la Penitenciarul Rahova.

Călin Nistor, procurorul-şef interimar al Direcției Naționale Anticorupție, a anunțat că o soluție în dosarul Tel Drum va fi dată până la sfârşitul acestui an!

„Procurorul este independent pe soluţie şi pe activitatea de urmărire penală. Practic, despre dosarul Tel Drum eu sper ca până la sfârşitul anului procurorul de caz să dea o soluţie. Probabil până la sfârşitul anului va fi dată o soluţie în acest caz”, susține Călin Nistor, citat de România Tv.

În noiembrie 2017, DNA anunţa urmăreirea penală în cazul lui Liviu Dragnea pentru constituire de grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni referitoare la fraudare de fonduri. Faptele ar fi fost săvârşite în dosarul Tel Drum, pe când Liviu Dragnea ocupa funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Ne puteți urmări și pe Google News

Dosarul Tel Drum are la bază o sesizare din partea Oficiului European Antifraudă (OLAF), făcută în septembrie 2016. Ofițerii OLAF suspectau săvârşirea mai multor infracţiuni, printre care obţinerea pe bază de documente false a unor finanţări din fonduri europene pentru lucrările de reabilitare a drumurilor judeţene din Teleorman.