Elena Băsescu, iritată de criticile lui Cezar Preda

Elena Băsescu, iritată de criticile lui Cezar Preda

Fiica cea mică a şefului statului, Elena Băsescu, şi-a exprimat nemulţumirea faţă de criticile aduse ieri de vicepreşedintele PDL Cezar Preda liderilor organizaţiei de tineret a PDL.

„Mi se pare regretabil să vii la şcoala de vară a tineretului şi să critici discursurile acestora, mai ales că ei nu au făcut altceva decât să exprime cu exactitate ceea ce au realizat până în prezent“, l-a pus Elena Băsescu, prompt, la punct pe Cezar Preda. Acesta, în calitate de invitat la şcoala de vară a tineretului democrat liberal, îi criticase pe liderii organizaţiei pentru că sunt prea lăudăroşi.

„Monica Iacob-Ridzi (preşedintele organizaţiei de tineret - n.r.) a folosit de foarte multe ori, şi chiar Elena Băsescu, chestiunea că noi am fost primii, noi am fost primii care am făcut etc. Nu trebuie să spunem noi că am fost primii. Se vede dacă am fost primii sau nu. Noi trebuie să facem ceea ce trebuie să facem“, a spus Preda, citat de Mediafax.

El i-a sfătuit pe tinerii democatliberali să nu se mai raporteze la „repere bătrâne“ şi „modele trecute“ din partid, ci la lideri care, ca şi ei, au pornit de jos. El i-a nominalizat ca posibile repere pe Videanu, Falcă, Roberta Anastase. Totodată, Preda a mai spus că în 2014, după ce Traian Băsescu îşi epuizează şi al doilea mandat, candidatul PDL la preşedinţie trebuie să fie „un tânăr care nu a fost comunist“. Cezar Preda este unul dintre liderii PDL care au criticat nominalizarea lui Theodor Stolojan ca premier.

Ne puteți urmări și pe Google News