Dăncilă a spus totul. Ce face PSD după ieșirea de la guvernare. Întâlnire de urgență

Dăncilă a spus totul. Ce face PSD după ieșirea de la guvernare. Întâlnire de urgență

Premierul demis Viorica Dăncilă a declarat, vineri, înaintea ședinței CEx a PSD, că partidul pe care îl conduce va rămâne în opoziție și este exclusă o eventuală alianță cu Pro România, partidul condus de Victor Ponta.

Viorica Dăncilă a mai declarat că nu își va da demisia de la conducerea partidului, dând asigurări că va rămâne candidatul PSD pentru alegerile prezidențiale.

„Suntem o echipă unită și mergem împreună mai departe. Avem dorința de a organiza în așa fel partidul încât să câștigăm alegerile.

Colegii mei sunt oameni foarte implicați. Această disucție nu are rostul, nu e vorba de un congres, ci de implicare și de organizare a întregului partid pentru alegerile prezidențiale. După alegeri, probabil va avea loc un congres. După 12 noaptea se intră în campanie electorală”, a declarat Dăncilă.

Ne puteți urmări și pe Google News

La 18:30 are loc ședința CEx a PSD, prima după trecerea moțiunii de cenzură. Potrivit surselor EvZ, social-democrații nu vor cere demisia Vioricăi Dăncilă de la șefia partidului și vor merge în continuare cu aceasta pentru alegerile prezidențiale.