News Alert! Ce se întâmplă cu Tamara Buciuceanu Botez

News Alert! Ce se întâmplă cu Tamara Buciuceanu Botez

Tamara Buciuceanu Botez se simte mai bine dar rămâne internată la Spitalul Elias, medicii urmând să decidă luni dacă o mută în salon

Starea de sănătate a Tamarei Buciuceanu Botez s-a imbunătățit dar ea va mai rămâne internată câteva zile la Spitalul Elias din Capitală, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Silvius Negoiță .

Acesta a spus că luni medicii vor decide dacă o mută de pe Secția de Terapie Intensivă în salon.Din cauza acutizării unei boli cardiace mai vechi, Tamara Buciuceanu Botez, în vârstă de 90 de ani, a fost internată, joi, la Spitalul Elias din București.

„Va mai rămâne internată câteva zile la noi, în acest moment e bine, se alimentează, vorbește, dar a înțeles că trebuie să mai rămână cu noi câteva zile. Am chemat echipa de cardiologi, o să o revadă la prânz după ce mai ies niște analize și o să ne spună dacă o mută sau nu (în salon - n.r). Nu s-a luat decizia de mutare încă, deocamdată este tot în Terapie Intensivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiță.

Ne puteți urmări și pe Google News

Tamara Buciuceanu-Botez  s-a născut în anul 1929, în Tighina, Republica Moldova, fiind supranumită "Doamna comediei româneşti".

Actrița a interpretat roluri în teatru dramatic, teatru de revistă, operetă, televiziune și film,  realizând peste 1.500 de roluri memorabile, printre care se numără cel al Anetei Duduleanu din "Cuibul de viespi", în regia lui Horea Popescu, Chirița din "Chirița în provincie", în regia lui Alexandru Dabija, Isoscel din "Liceenii", în regia lui Nicolae Corjos. Tamara Buciuceanu-Botez a primit, în anul 2011, o stea pe Aleea Celebrităților, proiect iniţiat de Teatrul Metropolis, în colaborare cu Primăria Municipiului Bucureşti, în semn de apreciere a carierei sale artistice.