Băsescu, la cumpărături în ziua alegerilor | VIDEO

Băsescu, la cumpărături în ziua alegerilor | VIDEO

În timp ce soţia sa se afla la echitaţie, şeful statului şi-a umplut ziua de azi cu o sesiune de cumpărături la hypermarketul Carrefour Orhideea.

Preşedintele a cumpărat fructe şi alte alimente scrise pe o listă pe care o avea de la soţia sa. Întrebat dacă doreşte să comenteze declaraţia lui Mircea Geoană referitoare la retragerea din CSAT, preşedintele a răspuns: "Exclus".   O femeie i-a urat şefului statului: "Să fiţi în fruntea ţării", la care altă femeie a replicat: "Da, că de-aia merge aşa bine", la care şeful statului, iritat, le-a spus: "Hai terminaţi cu...".

El a dat mâna cu câteva persoane aflate în hypermarket şi chiar s-a fotografiat alături de casieriţe, iar, la ieşirea din parcare, alături de alţi cetăţeni care i-au solicitat acest lucru.

O operatoare de televiziune a încercat să îl filmeze, însă reprezentanţi ai firmei de pază care se ocupă de hypermarket i-au interzis acest lucru. Aceasta a insistat, pentru a-l putea filma pe şeful statului, în timp ce acesta îşi aşeza produsele cumpărate în portbagajul maşinii Dacia Logan cu care venise la magazin, relatează Mediafax.

Observând insistenţele operatoarei TV şi refuzul agenţilor de pază ai hypermarketului, Băsescu le-a spus acestora, citat de Mediafax: "Băieţi, aici suntem afară, dacă i-aţi lăsat să mă filmeze înăuntru, cum nu s-a întâmplat niciodată până acum, nu vă mai daţi zmei acum. Lăsaţi-o moartă".

Cumpărăturile în zi de alegeri au dus la "ţigancă împuţită"

Nu este pentru prima dată când preşedintele face cumpărături la hypermarket în zi de alegeri. Ultima oară s-a întâmplat pe 19 mai anul trecut, chiar în ziua referendumului privind demiterea preşedintelui.

Şeful statului i-a luat prin forţă, telefonul mobil jurnalistei Andreea Pană, care îl filma în timp ce acesta se afla la cumpărături, moment în care el s-a adresat ziaristei cu apelativul "păsărică".

Lucrurile au luat o altă turnură după ce preşedintele i-a smuls telefonul jurnalistei şi a urcat în maşină, unde a continuat discuţia cu soţia sa, Maria Băsescu. În timpul conversaţiei, preşedintele a numit-o pe ziaristă "ţigancă împuţită".  

Înregistrarea respectivă a fost ştearsă. Ulterior, aparatul a fost restituit, iar angajaţii postului TV au reuşit să recupereze înregistrarea afirmaţiilor şefului statului, care a fost făcută publică.

Ne puteți urmări și pe Google News