ISIS are planuri DIABOLICE! Statul Islamic are 80 de copii KAMIKAZE în Olanda

ISIS are planuri DIABOLICE! Statul Islamic are 80 de copii KAMIKAZE în Olanda

ISIS se pregătește să ofere o nouă lovitură de proporții Europei. Centrul olandez de coordonare pentru combaterea terorismului (NCTV) a publicat un raport șocant!

Conform instituției, ISIS are pregătiți, numai în Olanda 80 de copii crescuți în spiritul Statului Islamic. Aceștia se regăsesc în rândurile grupării Statul Islamic (SI) în Siria şi Irak, unde sunt 'îndoctrinaţi şi antrenaţi militar' de către această grupare jihadistă, astfel că la întoarcerea lor în Europa ei ar putea reprezenta o ameninţare teroristă.

NCTV precizează că Statul Islamic deja foloseşte copii pentru atacuri teroriste în Siria şi Irak, întrucât copiii sunt mai uşor de infiltrat în comunităţi. Minori sunt priviți de oameni ca fiind inocenți şi li se acordă mai puţină atenţie la controale.

“Statul Islamic consideră minorii ca fiind esenţiali pentru supravieţuirea 'Califatului' şi există dovezi conform cărora copii cu vârste tot mai fragede participă activ la acţiuni violente”, se mai arată în raport.

NCTV mai atrage atenţia asupra faptului că, pe măsură ce jihadiştii pierd teritorii în Siria şi Irak, tot mai multe familii revin cu minorii în ţările lor din Europa, iar numărul acestor întoarceri va creşte în lunile următoare.

“Aceşti copii sunt îndoctrinaţi de către extremişti încă de mici, astfel că nu mai este nevoie să fie convertiţi. Sunt învăţaţi de mici că orice persoană care nu le acceptă interpretarea islamului trebuie să moară”, mai subliniază centrul antiterorist olandez.

 

Ne puteți urmări și pe Google News