Accident grav pe drumul spre mare, între Cernavodă şi Constanţa

Accident grav pe drumul spre mare, între Cernavodă şi Constanţa

Opt persoane, dintre care două fetiţe în vârstă de trei ani, au fost rănite după ce trei maşini au fost implicate într-un accident grav pe DN 22C, în zona localităţii Faclia, judeţul Constanţa. Drumul naţional care leagă Cernavodă de Constanţa a fost blocat total timp de o oră.

Poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere spun că, din primele cercetări, şoferul unui autoturism care circula dinspre Cernavodă spre Constanţa, în dreptul satului Faclia, a frânat brusc şi a intrat pe contrasens, lovind un alt autoturism, care venea din sens opus. În urma impactului, maşina care circula regulamentar a fost împinsă pe contrasens şi s-a izbit de un autoturism cu număr de Dolj.

În urma accidentului, şapte persoane au fost rănite uşor, între acestea numărându-se şi două fetiţe de trei ani. O a opta persoană, descarcerată dintre fiarele contorsionate de către un echipaj al ISU Dobrogea, a fost internată la Spitalul Judeţean Constanţa. Circulaţia pe DN22C a fost blocată timp de o oră, de-o parte şi de alta a şoselei s-au format cozi kilometrice de autoturisme care aşteptau finalizarea cercetărilor începute de poliţiştii de la Circulaţie.

Ne puteți urmări și pe Google News