Crimele de la Cernavodă: Asasinul soţilor Garoafă a avut discernământ

Crimele de la Cernavodă: Asasinul soţilor Garoafă a avut discernământ

Giani Deli-Iorga tânărul de 30 de ani, din Cernavodă, cercetat în stare de arest pentru asasinarea soţilor Elena şi Petre Garoafă, socrii prietenului său, Bogdan Mitu, va răspunde penal pentru faptele comise în data de 3 ianuarie şi recunoscute de el în faţa anchetatorilor.

Şi asta pentru că medicii specialişti constănţeni au concluzionat astăzi în raportul de expertiză medico-legală psihiatrică privindu-l pe inculpat că "la data săvârşirii faptelor şi în raport cu acestea, Giani Deli-Iorga avea discernământ ."

Şeful comisiei de expertiză, medicul legist Mihai Onciu a declarat pentru EVZ că "raportul de expertiză medico-legală psihiatrică şi psihică este pus pe hârtie, va avea peste 20 de pagini şi va fi trimis procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa la sfârşitul acestei săptămâni".

Giani Deli-Iorga a fost supus examinării psihiatrice şi psihice începând din data de 13 ianuarie fiind internat de două ori, sub pază, la secţia de psihiatrie Palazu Mare, a Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Tot astăzi ,Tribunalul Constanţa a acceptat propunerea procurorilor şi a dispus prelungirea stării de arest preventiv cu încă 30 de zile.

În plus, potrivit medicului Mihai Onciu, "în urma examenului toxicologic al cadavrului lui Bogdan Mitu, găsit în Canalul Dunăre Marea Neagră pe 11 februarie , a reieşit că acesta nu consumase nici alcool şi nici substanţe psihoactive"

  • Giani Deli-Iorga, autorul crimelor de la Cernavodă: "A fost un moment de rătăcire. Nu sunt un criminal"

Ne puteți urmări și pe Google News