Natalie Portman a purtat H&M la petrecerea dinaintea decernării premiilor Oscar

Natalie Portman a purtat H&M la petrecerea dinaintea decernării premiilor Oscar

Natalie Portman poate purta cu aceeaşi eleganţă şi o rochie extrem de scumpă, aşa cum s-a întâmplat la ceremonia decernării Premiilor Oscar de aseară, când a făcut o bună impresie pe covorul roşu în rochia semnată Rodarte, dar şi o creaţie accesibilă, cum a fost rochia H&M pe care viitoarea mămică a îmbrăcat-o la petrecerea dinaintea decernării premiilor Oscar.

Natalie a optat pentru o rochie din colecţia Conscious H&M, din bumbac alb, cu mâneci din dantelă  şi o silueta babydoll, care nu a costat mai mult de 39.95 de euro. Colecţia Conscious este realizată din materiale ecologice care nu afectează mediul cum ar fi bumbacul organic, TENCEL ® şi poliesterul reciclat.

Designerii H&M au fost inspiraţi de una din cele mai semnificative culori ale primăverii, albul, în toate nuanţele sale şi au creat un look minimalist şi personalizat, combinat cu dantelă romantică, Broderie Anglaise, volane şi drapaje. Articolele Conscious Collection vor fi puse în vânzare în toate magazinele H&M începând cu data de 14 aprilie.

  • Oscar 2011: Eleganţă pe covorul roşu

                

Ne puteți urmări și pe Google News