Irinel Columbeanu: „Monica nu m-a ascultat”

Irinel Columbeanu: „Monica nu m-a ascultat”

În prima declaraţie publică de la anunţarea în presă a divorţului, omul de afaceri Irinel Columbeanu a vorbit despre modul în care a fost demarat şi se desfăşoară procesul, dar şi despre greşelile pe care le-a făcut în relaţia sa cu Monica.

Nemulţumit de faptul că nu a fost citat pentru această primă înfăţişare care a avut loc astăzi, Irinel Columbeanu califică acţiunea judecătorească drept „un proces de carieră”, prin care avocata soţiei sale, Zanfira Floarea Stepănescu, doreşte să se afirme.

„Până la părţi ne mănâncă avocaţii. La mine nu este cazul, dar în ceea ce o priveşte pe Monica mi-e greu să cred că ea a făcut aceste demersuri din proprie iniţiativă”, afirmă Irinel Columbeanu.

  • Monica Columbeanu şi-a crescut fetiţa pe banii ei

Discret în ceea ce priveşte relaţia sa actuală cu Monica şi cu micuţa Irina, omul de afaceri susţine că nu are decât un singur mare regret în ceea ce priveşte căsnicia sa, şi anume acela că a permis presei, mai ales celei tabloide, să le pătrundă în viaţă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Am lăsat presa tabloidă să ne otrăvească vieţile, iar ce se întâmplă acum este un rezultat pe de o parte al presei tabloide, iar pe de alta a credulităţii soţiei mele”, este de părere Irinel Columbeanu. Acesta spune că dacă ar fi să dea timpul înapoi, ar iubi-o pe Monica la fel de mult ca prima dată, dar ar fi mai ferm în a-şi impune punctul de vedere şi nu ar mai lăsa-o să facă multe, inclusiv să se expună mediatic.

„Ceea ce s-a întâmplat a fost o chestie regizată şi finanţată de „prietenii” din presă ai Monicăi”, acuză omul de afaceri.

Irinel Columbeanu confirmă informaţia potrivit căreia soţia sa nu a emis pretenţii financiare, „nici măcar pensie alimentară”, dar şi că a decis să retragă donaţia pe care i-a făcut-o acesteia, apartamentul din Calea Victoriei. „Scopul iniţial al donaţiei a fost acela ca apartamentul să intre în posesia Irinei. Dacă acest lucru nu mai este posibil, o retrag”, a spus Irinel Columbeanu.

Mai multe citiţi în ediţia de mâine a Evenimentului zilei.

  • Monica Columbeanu şi-a crescut fetiţa pe banii ei