Jafuri în serie la Constanţa | VIDEO

Jafuri în serie la Constanţa | VIDEO

Un magazin universal şi o farmacie situate pe artera comercială din centrul oraşului Constanţa au fost sparte noaptea trecută de autori necunoscuţi. Hoţii au acţionat rapid. Au reuşit să fure câteva mii de lei din casele de marcat şi au dispărut. Proprietarii unităţilor comerciale presupun că este vorba de aceleaşi persoane care le-au mai spart magazinele fără a fi încă identificaţi.

Magazinul universal cu standuri pline de mărfuri valoroase se afla pe strada Ştefan cel Mare, chiar în centrul Constanţei. Hoţii au forţat uşa şi s-au dus glonţ la casa de marcat de la parter, fără a viza blănurile sau celelalte produse scumpe, expuse la vedere.

"La prima vedere am observat casa deschisă şi după cât se observă banii din casă. Aveam în jur de 2000 de lei”. Până la sosirea agenţilor de pază, alertaţi de sistemul de alarmă, hoţii dispăruseră. Poliţiştii criminaliştii chemaţi la rândul lor de agenţii de pază au început cercetările.

"În zonă, în fiecare zi vin persoane suspecte, care intră în magazin. Nu e prima oară când suntem furaţi. Nu se iau măsuri. Cred că sunt aceleaşi persoane care au mai venit şi au mai fost de atâtea ori şi nu s-a făcut nimic", a spus vânzătoarea magazinului universal jefuit. Unitatea are camere de supraveghere şi sistem de alarma.

Aceiaşi hoţi au spart şi o farmacie aflată la 20 metri distanţă. Au devastat unitatea şi acum poliţiştii încearcă să afle valoarea pagubelor. "Eu cred că este a treia sau a patra oară când se fură. Dar le-am recuperat prin mijloacele noastre sau prin alte metode, dar nu legale”, au recunoscut reprezentanţii farmaciei.

Păgubiţii presupun că este vorba de tineri care urmăresc să fure banii din unităţi. De fiecare dată când societăţile comerciale au fost sparte, autorii au rămas necunoscuţi. Se speră ca, măcar acum, după analizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, hoţii să fie identificaţi.

Ne puteți urmări și pe Google News