Dreptate până la capăt și pentru Radu Mazăre

Dreptate până la capăt și pentru Radu Mazăre

Primarul Radu Mazăre a amenințat vineri că ”nu mai stă” dacă Victor Ponta nu iese președinte. Ar fi un act crunt de nedreptate din partea poporului făcut aceluia care a transformat Constanța într-un exclusivist și ravisant Monte Carlo.

„Dacă nu iese Ponta şi nu se schimbă modul de a vedea lucrurile, sănătate, nu mai stau. Nu mai stau pentru că nu mai am satisfacţii”, a avertizat Radu Mazăre în timpul unei ședinte cu poporul pesedist din Constanța. Cu siguranță că un val de spaimă a înfiorat orașul la auzul unei asemenea posibilități, ca Radu Mazăre să fie lipsit de plăceri.

Cea mai mare satisfacție a primarului este să-și schimbe în fiecare an mașina. Mai exact să  mai adauge câte una la colecție, pentru a nu-și dezamăgi votanții. Toate categoriile de electorat sunt reprezentate, nimeni nu trebuie să fie nemulțumit: tinerii se pot regăsi în Jaguarul decapotabil cu care s-a afișat recent la o paradă în Mamaia, cei de vârsta a doua  se simt iar aventuroși când văd mașina de teren Willis, iar pensionarii, ce să mai vorbim, au parte de cea mai mare atenție. În onoarea lor,  Radu Mazăre și-a achiziționat mai multe autoturisme de epocă, cum ar fi Studebaker Dictator din 1937 sau o replică Auburn din 1934.

Cea de-a doua mare pasiune a primarului are legătură cu un alt segment pentru care PSD arată o preocupare majoră, femeile. Ca un adevărat  reprezentant al socialismului, el le respectă cu o delicatețe cum nu s-a mai văzut la alți heterosexuali. De fapt, ca să nu existe invidii sau nemulțumiri, el încearcă să respecte cât de multe poate, azi pe una, poimâine pe alta. Gentil,  le dezbracă și le pune decor pe la alegeri ca să le admire lumea sau le atrage atenția plin de curtoazie că nu se mișcă îndeajuns de repede pentru a-i  închide  decapotabila.

Ne puteți urmări și pe Google News

Celelalte satisfacții nu fac decât să evidențieze comportamentul generos  al primarului, care trebuie să îi reprezinte și pe asistații social, să se simtă și ei ca în Monte Carlo.  Cluburile de noapte luxoase din Mamaia, petrecerile extravagante și excursiile exotice care ocupă atât de mult timp din viața lui Radu Mazăre nu pot decât să le umple sufletul de mândrie acestor sărmani.  Prin intermediul cărui alt politician ar fi reușit și ei să se distreze atât de bine?

Milionarul cu bască roșie de revoluționar antimilionari capitaliști nu trebuie lăsat să plece. Cine știe, poate că în locul lui ajunge vreun pârlit fără decapotabile și blonde care să-i facă de rușine pe locuitorii Constanței și pe socialiștii din PSD.