ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Gafă de campanie. Deputat PNL, supărat că PSD a fost lăsat să fure singur

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Gafă de campanie. Deputat PNL, supărat că PSD a fost lăsat să fure singur

În încercarea de a convinge electoratul că USL s-a rupt din cauza PSD și nu a PNL, un deputat liberal de Hunedoara, Carmen Hărău (foto), a comis o gafă de proporții în timpul lansării candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare, precizează hunedoaralibera.ro.

Aceasta le-a explicat colegilor săi din PNL că hunedorenii i-au transmis că nu sunt nemulțumiți de condiția lor mizeră, de nivelul scăzut de trai, ci că marele lor of e că liberalii au plecat de la guvernare și că l-au lăsat pe Ponta să fure singur. „Au fost la Hunedoara urări de bine, a fost entuziasm, dar au fost și reproșuri. Ghiciți ce ne reproșau? Nu reproșau viața grea pe care o duc, reproșau că Ponta fură singur și noi l-am lăsat”, a spus aceasta potrivit unei înregistrări video postate de hunedoaralibera.ro.

Probabil neatenți sau în acord cu ceea ce spunea Carmen Hărău, delegații PNL prezenți la eveniment au început să o aplaude pe aceasta. Potrivit tuturor sondajelor de opinie realizate după ruperea USL, electoratul a considerat că liberalii și în particular Crin Antonescu sunt responsabili pentru destrămarea Uniunii.

Ne puteți urmări și pe Google News