Ponta, huiduit la Pitești de zeci de foști angajați Arpechim. Premierul, întrebat de milionul de locuri de muncă

Ponta, huiduit la Pitești de zeci de foști angajați Arpechim. Premierul, întrebat de milionul de locuri de muncă

Premierul Victor Ponta a fost întâmpinat, joi, la Pitești, cu huiduieli de către zeci de foști angajați ai combinatului Arpechim, scrie site-ul b1.ro.

Aceștia i-au cerut socoteală premierului pentru „milionul de locuri de muncă” promis la intrarea la guvernare. Premierul nu s-a oprit să vorbească cu oamenii şi a intrat, însoţit de primarul Piteştiului, Tudor Pendiuc, în clădirea Palatului Administrativ, unde a avut o întâlnire cu reprezentanţii Dacia-Renault.

Printre cei care l-au întâmpinat pe Ponta la Piteşti s-a numărat şi fostul şef al Consiliului Judeţean Argeş Constantin Nicolescu. În urmă cu două zile, o delegaţie compusă din reprezentanţi ai unor companii din China au vizitat Piteştiul, interesul manifestat de chinezi vizând Petrochimia Arpechim. La sfârşitul acestei luni, expiră termenul stabilit pentru depunerea ofertelor de participare la privatizarea Oltchimului. Pe parcursul vizitei, delegaţia a fost însoţită de ministrul delegat al Ambasadei României în Republica Populară Chineză şi de conducerea S.C Oltchim S.A. şi administratorul judiciar al acesteia. Reprezentanţii companiilor chineze au dorit să aibă o întâlnire cu autorităţile publice locale din judeţul Argeş, în contextul interesului pe care acestea îl manifestă legat de privatizarea S.C. Oltchim S.A.

Ne puteți urmări și pe Google News