Eleva asasinată în Iași a reapărut pe Facebook

Eleva asasinată în Iași a reapărut pe Facebook

Apariție-șoc pe Facebook. Diana Gugulică, adolescenta ucisă pe data de 1 martie, în Parcul Copou, din Iași, a reapărut pe site-ul de socializare.

 Apropiații fetei în vârstă de 16 ani au reușit să reactiveze contul ei, după ce Eduard Perju – tânărul care a ucis-o, de aceeași vârstă cu Diana– îl ștersese. Rudele Dianei au vrut să vadă ce activitate a avut criminalul, după ce i-a furat fetei telefonul mobil. Între criminal și victimă a existat o relație de dragoste copilărească, însă, Diana voia să nu mai aibă nici o legătură cu băiatul. Numai că Eduard Perju devenise obsedat de ea. Criminalul bănuia că fosta lui iubită vorbește pe Facebook cu alți băieți și a devenit foarte agresiv. Eduard Perju a ucis-o pe Diana după ce a ademenit-o cu o întâlnire în parc. Spunându-i că vrea să îi ofere un cadou, a pus-o pe fată să se întoarcă și a strangulat-o cu o curelușă de fixare cu dinți. După aceea, ucigașul i-a furat telefonul mobil pentru a avea acces la contul ei de Facebook. Timp de câteva ore, a stat și i-a citit toate discuțiile private. Apoi, i-a șters contul. Eduard Perju este, în prezent, arestat preventiv, însă, mandatul lui este aproape de final.

Zilele trecute, Vlad Gugulică, tatăl Dianei, a postat pe Facebook câteva mesaje dureroase: „Hristos a Înviat! Iubirea lui tata, știu cât iubeai și cu ce bucurie așteptai Învierea Domnului”.

Ne puteți urmări și pe Google News