Cazul doctorului pedofil de la Constanța. Cum le-a violat medicul religios pe minore, „prin metode originale”

Cazul doctorului pedofil de la Constanța. Cum le-a violat medicul religios pe minore, „prin metode originale”

Arestarea medicului Victor Emanul Boț, acuzat de viol și coruperea sexuală a minorilor, i-a șocat pe apropiații săi, mai ales că acesta era cunoscut drept „un credincios practicant”

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, care l-au trimis în judecată în stare de arest preventiv pe medicul homeopat Victor Emanul Boț (39 de ani), arată în rechizitoriu că incuplatul a abuzat sexual trei minore. Nu este însă exclus ca numărul victimelor să fie mai mare, anchetatorii așteptând în continuare eventuale sesizări din partea părinților care și-au tratat copiii la acest medic.

„A căzut pe tehnică”

Inițial, Victor Emanuel Boț a fost arestat pentru viol asupra unei minore de 11 ani din Constanța, copila fiind cea care i-a povestit mamei ce i-a făcut „domnul doctor”. Îngrozită, femeia a alertat Poliția și, astfel, bărbatul a fost capturat după ce „a căzut pe tehnică”. Arestarea doctorului a fost un șoc pentru cercul lui de prieteni, fiind un cunoscut activist civic. Nimeni nu-i știa apucăturile bolnave. Detaliile au fost aflate ulterior. Pe lângă cabinetul lui de medicină homeopată unde „trata minore”, Victor Emanuel Boț se arăta și un credincios practicant, făcând parte dintr-o grupare religioasă, în acelașii timp fiind angajat și la „Grădinița Groazei” din Constanța, cunoscută pentru cele șase educatoare judecate, deja, pentru maltratarea copiilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Copilele aveau 11, 13 și 7 ani

Medicul homeopat va fi judecat pentru comiterea infrac țiunilor de viol și coruperea sexuală a minorilor. În rechizitoriul procurorilor se arată că, „în ziua de 16.05.2016, între orele 17.00 şi 18.00, în timp ce persoana vătămată, I.T.M., în vârstă de 11 ani, se afla la cabinetul situat în municipiul Constanţa, strada Flămânda nr. 19, pentru tratament, efectuând o şedinţă de reflexoterapie, inculpatul Boţ Victor Emanuel, profitând de calitatea sa de medic, a constrâns persoana vătămată, abuzând de încrederea și influența sa asupra victimei, să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra victimei, totodată penetrând-o parțial cu degetul în vagin, fără a-i provoca deflorarea”.

Anchetatorii mai susțin că, în perioada septembrie 2015 - mai 2016, la diferite intervale de timp, o altă minoră, R.D., în vârstă de 13 ani, în timp ce se afla în cabinetul medicului, la ședințe de refexoterapie, a fost constrânsă „să se supună unui act sexual oral realizat de inculpat asupra victimei, totodată penetrând-o parțial cu degetul în vagin, fără a-i provoca deflorarea, ejaculând asupra victimei”. În rechizitoriu se mai arată că, „pe 31 mai 2016, în jurul orei 18.00, P.M.T., în vârstă de 7 ani, se afla pentru o consultaţie la cabinetul medicului Boţ Victor Emanuel, moment în care acesta s-a dezbrăcat şi şi-a expus organele genitale în faţa persoanei vătămate”.

Eliberat de judecătorul care vrea să-i audiezi pe copii

Arestarea lui Victor Emanuel Boț, în urmă cu două luni, a avut loc exact când el fusese chemat ca martor în sprijinul educatoarelor de la „Grădinița Groazei”. Ajuns după gratii, medicul și-a susținut nevinovăția, „invocând metode originale de tratament asupra minorelor”. Culmea este că a reușit să îl convingă pe judecătorul Bogdan Alexandru Arhip, același care vrea să-i judece pe copiii de 6-7 ani maltratați în Grădinița Groazei, obligându-i să vină la audieri cu mandat de aducere. Așa că, la sfârșitul lunii iulie a decis eliberarea medicului „pedofil” Victor Emanuel Boț, însă în urma contestației procurorilor, Tribunalul Constanța a anulat decizia, menținându-l în arest. Nu este exclus ca cele trei minore abuzate de medic să fie și ele chemate la audieri dacă judecătorul de caz rămâne, la fel ca și la „Grădinița Groazei”, judecătorul Bogdan Alexandru Arhip, spun surse judiciare.