Un EUROPARLAMENTAR întreabă: ”Acum nu se mai pozează doamna MERKEL cu imigranții SIRIENI?”

Un EUROPARLAMENTAR întreabă: ”Acum nu se mai pozează doamna MERKEL cu imigranții SIRIENI?”

Imaginile în care Angela Merkel își făcea selfie-uri cu refugiații sirieni au făcut înconjurul lumii. După crima oribilă comisă de un refugiat sirian în Germania, care a ucis o femeie gravidă cu o macetă, europarlamentarul român Laurențiu Rebega se întreabă retoric ”Acum nu se mai pozează doamna Merkel cu imigranții sirieni?”.

Rebega, care este vicepreședintele Grupului Europa Națiunilor și Libertăților din Parlamentul European, condus de Marine Le Pen, grup naționalist adversar al lui Merkel și al popularilor europeni, spune chiar că ”Angela Merkel este direct responsabilă pentru că un imigrant sirian a ucis cu maceta o persoană din Germania”. Rebega consideră că ”trăim vremuri de groază” și că ”autoritățile de la Berlin nu mai pot să se scuze că atentatul nu are legătură cu politicile imigraționiste ale Cancelarului Angela Merkel”.

Tirada atacurilor la adresa Cancelarului Germaniei continuă: ”O consider pe doamna Merkel și pe aliații ei direct responsabili pentru întoarcerea Europei în Evul Mediu, într-o perioadă neagră în care cetățenii nu mai pot circula liber sau umbla în siguranță pe străzi sau prin magazine pentru că sunt atacați cu macete, topoare, cuțite (ca în trenul din Bavaria) sau pur și simplu împușcați sau călcați cu tirul! Este cea mai neagră perioadă a Europei de după cel de-Al Doilea Război Mondial, iar vinovați sunt liderii Europei care au deschis granițele pentru imigranții musulmani și care au permis ca propaganda islamistă radicală să acționeze chiar din interiorul continentului și să își aleagă ca țintă Europa creștină!”

Europarlamentarul se miră de ce nu își dau demisia liderii europeni vinovați pentru imigrație și face chiar o afirmație șocantă: ”multe pașapoarte siriene sunt falsificate, așa încât în Germania pretinșii refugiați sunt de fapt imigranți din alte colțuri ale lumii care le fac viața insuportabilă cetățenilor de drept”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Soluția pe care o propune Rebega împotriva cotelor obligatorii de refugiați este recursul la suveranitatea națională: ”Afirm aici că România trebuie să își recapete suveranitatea și să respingă impunerea cotelor de imigranți! Constituția României spune clar la art. 3 alin. (4) că ”pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine”. Constituția României este deasupra lui Merkel și deasupra oricărui lider politic temporar, fie el din țară sau din străinătate, și trebuie respectată cu sfințenie!”.