A fost lansată prima cursă aeriană directă de la Timișoara în afara Europei

A fost lansată prima cursă aeriană directă de la Timișoara în afara Europei

Bănățenii vor putea zbura, începând cu toamna aceasta, direct spre ”Țara sfântă”. Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, anunţă astăzi deschiderea noii rute din Timişoara către Tel Aviv, prima rută ce leagă oraşul de pe Bega cu o destinaţie din afara Europei.

Odată cu deschiderea rutei către Tel Aviv, pasagerii din Timişoara se pot bucura acum de 16 destinaţii spre  opt ţări, disponibile în reţeaua operate de această companie.

Tel Aviv, un oraş modern, vibrant şi cosmopolit este perfect pentru vacanţe în orice perioadă a anului, cu kilometri de coastă mediteraneană. “Ne bucurăm să fim primii care deschidem o rută în exteriorul Europei pentru pasagerii din Timișoara. Noul zbor dintre Timişoara şi Tel Aviv este operat cu două frecvențe săptămânale, oferind un program perfect călătorilor din Timișoara pentru a descoperi una dintre cele mai populare destinații de vacanță, istoria fascinantă a oraşului Tel Aviv, a împrejurimilor acestuia, dar şi plajele însorite, la preţuri scăzute începând de la 129 lei”, a declarat Sorina Ratz, Wizz, air communications manager. (Foto: Adrian Pîclișan)

Ne puteți urmări și pe Google News