ŞOCANT! Un băiat de 14 ani ARESTAT pentru VIOL!

ŞOCANT! Un băiat de 14 ani ARESTAT pentru VIOL!

Un băiat de 14 ani a fost arestat pentru viol asupra unei fete de 15 ani. Toată scena a fost transmisă live pe Facebook şi zeci de oameni au văzut-o.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei din Chicago, Anthony Guglielmi a spus într-o declaraţie de presă că minorul riscă să fie acuzat de hărţuire sexuală agravată, creare de materiale pornografice cu minori şi ponografie cu copii.

Acesta a mai adăugat că “viitoare arestări în acest caz sunt foarte probabile”.

Mama victimei, Stacey Elkins, a declarat că vecinii din cartier o hărţuiesc cu glume pe seama fetiţei sale. Poliţia a spus că autorităţile nu au ştiut nimic despre incident şi au aflat când mama tinerei s-a dus la secţia de poliţie şi i-a arătat şefului, Eddie Johnson, videoclipul în cauză.

Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii martie.

Guglielmi a afirmat că Johnson a fost vizibil supărat după ce a văzut videoclipul cu presupusul viol, dar mai ales deoarece erau 40 de persoane care îl urmăreau live şi niciuna nu a alertat poliţia.

Ofiţerii de poliţie au declarat că au fost implicate cinci sau şase persoane de sex masculine.

Mama fetei a mai spus că în urma atacului sexual, fata a primit mai multe ameninţări în mediul online, dar autorităţile competente au anunţat că fata împreună cu familia ei au fost mutate în altă locuinţă.

Ne puteți urmări și pe Google News