Imagini APOCALIPTICE în Australia! S-a DECLANȘAT ALERTA NAȚIONALĂ - VIDEO

Imagini APOCALIPTICE în Australia! S-a DECLANȘAT ALERTA NAȚIONALĂ - VIDEO

Efectele nocive asupra naturii crează un haos de nedescris atunci cînd mediul înconjurător refulează. Acesta este și cazul de față al Australiei, care s-a văzut nevoită să îndure una dintre cele mai puternice inundații din istorie după ce un ciclon tropical a făcut prăpăd.

În urma evenimentului, zeci de mii de persoane au fost evacuate. Ciclonul Debbie a lovit marţi statul Queensland, din nord-estul Australiei, fiind însoţit de rafale de vânt devastatoare.

Localitatea Lismore, de pe coasta New South Wales, a fost afectată în mod special de inundaţii, serviciile de urgenţă ale acestui stat vorbind despre niveluri ale apei de trei metri, scrie Agerpres.

"Pe măsură ce încercăm să ajungem la oameni (...), am putea avea veşti foarte proaste", a declarat pentru Australian Broadcasting Corporation comisarul adjunct interimar al acestor servicii, Mark Morrow. "Este posibil ca oamenii să fi murit în cursul nopţii în aceste inundaţii, nu se ştie încă nimic", a adăugat el.

După publicarea de către serviciile de salvare a unei fotografii cu un enorm rechin taur eşuat pe o stradă, autorităţile din Queensland i-au alertat pe oameni privind posibila prezenţă a şerpilor şi crocodililor.

"La început, credeam că era un delfin dar mi-am spus 'nu, nu există delfini aici'", a povestit Lisa Smith publicaţiei Courier Mail. "Credeam că nu există decât crocodili în acest fluviu. Asta le arată clar oamenilor că nu trebuie să intre în apele aduse de inundaţii, nu se ştie niciodată ce poate afla în ele", a adăugat ea.

 

Ne puteți urmări și pe Google News